12.3.2013

Pikavkl

Tässähän on vierähtänyt hetkinen edellisestä kirjottamisesta. Takana päivällä pidennetyt lomat ja nyt taas "normi" arjessa. Juuso lähti vasta eilen takaisin Santikseen. Viikonloppu meni taas aika hujauksessa. Meillä oli aika paljon kaikkia juttuja. Perjantaina alkoi taas jeejee odotus, kun Juuso oli tulossa himaan. Aamupäivä meni kuvauksissa, jonka jälkeen pääsin nopsaa piipahtamaan himassa ennen kun menin toimistolle takaisin. Kävin syömässä lounaan ja laittamassa itteni valmiiks iltaa varten.



Toimistolla tein hommani valmiiksi ja sitten treffasin Juuson. Lähettiin kohti Kivistöä. Poikettiin Alkon kautta, että Juusbe pääs hyödyntämään uutta ikäänsä. Ei tarvii enää miettiä prosentteja. Kivistössä juhlitiin Juuson ja Anskun synttäreitä. Kaikki halus nähä Juuson uuden merkin sen hihassa. Spollepoju!


Paikalla oli myös tällänen pikkujäbä, joka sai ojentaa kummisedälleen synttärilahjan.


Istuttiin iltaa aika myöhään. Syötiin hyvin, juotiin hyvin ja parannettiin maailmaa. Lähettiin himaan vasta joskus ties millon ja mentiin taxilla. Oli muuten hiljainen taxikuski! Hyvä että edes hinnan sanoi lopuksi.


Lauantaina herättiin pieneen darranpoikaseen. Eikä ees ihan pieneen. Paranneltiin itteemme alkuiltapäivään, jonka jälkeen lähettiin Myrtsin maalaismarkkinoille piipahtamaan ja siitä suoraan Messukeskukseen GoExpoon. DarraExpoon. Morjestettiin muutamia Juuson fisufrendejä ja Juusbe testaili vähän vapoja.


Käytiin Expon jälkeen vuokraamassa leffa, mut ei edes jaksettu kattoo sitä loppuun kun kauhee väsymys alkoi painaa päälle. Mentiin nukkumaan jo ysiltä. :D Se oli ihan hyvä veto, koska seuraavana päivänä piti olla kirkossa heti aamusta Juuson broidin konffiksessa. Siitä lisää vähän myöhemmin.

Sunnuntaina oli taas vähän nihkee sunnuntaifiilis, vaikka ei edes olis tarvinnu. Juuso lähti takasin vasta maanantaina. Mä lähin ma aamuna duuniin ja Juuso jäi päiväksi himaan. Mun töiden jälkeen hengattiin vielä yhessä stadissa. Pyörittiin vähän kaupoissa ja käytiin Steam Coffeessa kahvilla.



Vähän jälkeen kasin oli taas aika erota ja sanoo heihei.... Miks se on vaan aina niin vaikeeta?


Muutama kyynelkin tuli taas vuodatettua, vaikka tiedettiin että kohta taas nähään. Eilen tää tuntu taas jotenkin entistä vaikeemmalta. Ei voi tajuta. Sitä vaan niin kovasti haluis elää normaalisti yhdessä kotona. Nää pitennetyt lomat on vähän kakspiippusia. Se on ihan parasta kun saa olla vähän pidempään yhessä, mut toisaalta kun on yksikin päivä extraa, ehtii siihen yhdessä oloon taas paremmin tottua ja sit on vaikeempaa hyvästellä. Silti odotan pääsiäisen pitkiä pe-ma lomia!

Nyt työt kutsuu. Tänään tulossa aika haipakka päivä kuvauksien suhteen. Niihin menee oikeestaan koko päivä. Illalla pitäis jaksaa salille. Toivottavasti siellä ei oo liikaa porukkaa.... Morjenss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti