30.11.2012

Vkl alkakoon

Olipa päivä. Siis duunissa. Hullu myräkkä, hyvä et näki vastaantulevat ku vast sit ku ne oli kohdalla :D Naureskeltiin mun tiimin kanssa kun tälläsellä säällä muualla maailmassa lentokentät menee kiinni, mut Suomessa painetaan edelleen täysii menee! Päivä meni nopeesti, oltiin aika tehokkaita. Jos jää hetkekski paikalleen niin jäätyy hahah. Pääsin taas 18.15 ja jouduin venaa dösää melkein puol tuntia.


Mun pitäis hankkia uus kunnon talvitakki. Tää nykynen kuvassa oleva on ihan nätti, mut ei tollaset villakangas takit pidä ainakaan mua kunnolla lämpimänä.

Töiden jälkeen kävin Myyrmannissa hakemassa pari joululahjaa, jotka tilasin netistä pari päivää sitten. Tilasin ne SmartPOST automaattiin. Siinä vasta kätevä juttu! Sain tekstarin Postilta jossa oli lokerokoodi, jonka näppäilin automaattiin, sitten aukesi luukku ja siinä oli mun paketti. Ei tarvinnu venailla Postissa. Harmi, että tää juttu ei toimi kaikissa verkkokaupoissa.

Vähän ennen ysiä tulin kotiin. Laitoin kämpän viikonloppu kuntoon, tein fetasalaattia ja oottelin et Juuso tulee töistä himaan. Se hullu ajaa tuolla ulkona vielä fillarilla... Mua pelottaa et käy jotain.


Ulkona tupruttaa lunta vieläkin. Aika paljon oli tullu jo yön aikana. Päivän mittaan pakkanenkin on kiristyny. On onneks vielä alle kympissä. Sais pysyy jossain viiden tienoilla, se on musta paras.


Mua naurattaa kun ei oo kauaakaan kun Iltapäivälehtien isoissa lööpeissä luki, että tulossa on leuto talvi ja nyt lukeekin että talvesta on tulossa yhtä kylmä kun vuonna 2010. Päättäkää jo hahah. Huomisesta on tulossa aika kylmä ilmatieteenlaitoksen mukaan. Talven ekat pakkaset on aika kauheimmat kun ei oo taas hetkeen tottunut. Huomiseks on luvattu reilu kymppi pakkasta. KÄÄK. Tulee taas viluinen duunipäivä. Onneks illalla olis tarkotus maistella vähän lämmittäviä jouluoluita. Jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti