10.1.2012

Huomenta

Ylös ulos ja lenkille. Tai siis töihin. Herätys oli 4.50, olo sen mukainen, vaikka mentiinkin aikasin nukkumaan. Heräsin monta kertaa yöllä kattomaan kelloo, et pitääköhän jo nousta. Perus myöhästymispelko. Heräsin myös Juuson yöllisiin jutteluihin, tosin puhuin itekki unissani ja heräsin siihenki.


Meen 6.45, onneks on kerranki auto käytössä, eikä tarvii nysväillä busseilla. Se ei oo ihan helppoo tähän aikaan. Joko oon tunnin liian ajoissa, puol tuntii myöhässä tai sit joudun menee kahella bussilla, joiden välissä joutuu venaa noin vartin... Käytän jälkimmäistä vaihtoehtoo. Jos menee tasan kuuteen tai seiskaan pääsee kivasti yhellä bussilla. Nyt kun on auto, saan nauttia hetken pidempään mun aamuyökahvista.


Eilen siivottiin muutaman tyypin kanssa kone TARJA HALOSELLE! Se oli lähössä Lontooseen ja sille varattu bisnesosio täyty siivota täydellisesti. Turistiluokkakin normaaleita kääntyviä paremmin. Ku oltiin siivottu, poliisit ja poliisikoira kävi tarkastamassa sen. Huisii. Eilen oli muutenki hyvä päivä töissä, muutamia pakulla sladitteluita lukuunottamatta. Toivotaan tälle päivälle samaa, tulossa on pitkä päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti