22.1.2012

Shopping

Vkl alkaa taas olla lopuillaan. On ollu ihan kivaa. Perjantaina näin mun vanhoja kavereita, Heidiä ja Tatjaa stadissa. Ei oltu nähty varmaan kolmeen vuoteen. Tutustuttiin joskus 14-15 vuotiaina. Oli jännä, vaik ei oltu nähty hetkeeen ni tuntu ku siitä olis ollu vaan vähän aikaa. :) Rakkaita tytsyjä.

Eilen käytiin Juuson kanssa shoppailemassa. Lähettiin pääasiassa ostamaan ruokaa Jumbon prismasta, mut käytiin samalla reissulla myös vähän kaupoilla. Mä löysin pari neuletta ja paidan. Juuso löys kans ittelleen yhen paidan.




Kaikki H&M:n kamoja. Ylin leopardijuttu makso 15e, aluks en meinannu ottaa sitä ku ei ollu alessa, mut koska se tuntu päällä niin kivalta, otin kuitenki. Kaks alinta neuletta makso 7e kpl. Ylemmässä on rinnan kohalla kiva koristus ja alimpaan ihastuin, ku siinä oli elukoita. :D Kettuja ja jotain peuroja, väri oli myös kiva. Se on vaan tosi lyhyt, joten täytyy pitää toppia alla.

Housutkin on uudet, ne tarttu messiin perjantaina Ginasta, hintaan 20e. Mä en muista et millon mulla olis viimeks ollu vyötäröltä noin korkeet pöksyt. Oli päällä niin hyvät, et oli pakko ottaa. Ostan housuja tosi harvoin, koska en meinaa löytää mistään kunnolla istuvia. Masennun aina sovituskopissa ku kaikki näyttää niin kauheilta mun päällä.



Eilen illalla syötiin Juuson kaa pihviä ja juotiin punaviinii. Pihvin kanssa oli kermaista ja semisti juustoista kastiketta ja uunissa tehtyjä vihanneksia. Mulla oli aperitiiviks Reilunkaupan Mango olutta, se on aika herkkuuu!


Pihvit leikkasin naudan sisäpaistista, sisäfile olis tietty superisti parempaa, mut myös superisti kalliimpaa. Sisäpaisti oli halvennuksessa meijän Ässässä. Kastikkeessa oli tuorejuustoo, vähän auraa, kermaa, valkosipulii, pippurii ja lihan nesteet, jotkä jäi pannuun pihvien valmistuttua. Lisukkeet yrteillä ja hunajalla maustettuu porkkanaa ja lanttua.




Ruuan kanssa oli Capitel San Rocco Ripassoa, jonka olin saanu Julialta valmistujaislahjaks reilu vuos sitten. Se ootti hyllyssä hyvää hetkee aika pitkään. :D Oli hyvää ja sopi hyvin meijän ruuan kanssa. Mä olin jo pitkään kaivannu kunnon lihaa ja punkkua. Ollaan nyt syöty aika paljon itämaisia ruokia tai sit jotain tosi perushuttuu, kuten jauhelijaa ja kasviksia. Nyt oli hyvät mätöt, vaikka ite sanonki.

Oli meillä pieni jälkkärikin. Meil on paljon marjoja pakastimessa, mitä ollaan saatu Juusben isovanhemmilta. Otettiin karpaloita ja mustaherukoita ja kaadettiin päälle vähän vanilja makusiirappia.


Me vähän kelailtiin, et olis voinu käydä yksillä viereisessa ravintolassa, mut se sit jäi. Katottiin telkkarista Hulluja häävieoita ja kaikkee muuta tosi järkevää. Piti kattoo leffaaki, mut hömppäohjelmat vei voiton.

Tänään aamulla meillä ei ollu kahvia, joten piti venaa et kaupat aukee ja hakee sitä. Ilman aamukahvii päivä ei lähe kunnolla käytiin. Nyt kello tulee jo puol kaks ja juon vasta aamukahvii. Onneks tänään ei oo kauheesti ohjelmaa. Täytyy käydä äänestämässä ja vähän myöhemmin salilla. Juuso lähtee bändinsä kanssa soittaa. Tänään illalla yritetään saada aikaseks kattoo leffaa. Huomenna töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti