1.1.2012

Vuodenvaihde

Meijän vuodenvaihtuminen meni semi rauhallisissä fiiliksissä. Mä kävin aamupäivällä kunnon lenkillä, jonka jälkeen aloin laittautuu iltaa varten. Sain laitettuu tukan IHAN ITE! Juuson ei tarvinnu auttaa yhtään. Paitsi kynsien lakkaamisessa...




Syötiin perinteiset uudenvuoden mätöt, paitsi että vaihdettiin perunasalaatti herkkusienisalaattiin. Juotiin myös hyvää skumppaa. Huomatkaa meijän annoksien kokoero. No söin mä viel kolmannenki.


Valettiin myös tinaa ja juotiin muutamat drinksut. Juuso teki meille yhestä Sinkkuelämää jaksostakin tutut flirtinit. Siihen tulee skumppaa, ananasmehua ja vodkaa. Oli tosi hyvää! Lisää tinaa valettiin myös yöllä. Saatiin hienoja juttuja niistä.




Puol kuuden maissa meitä tultiin hakemaan ja lähettiin Juuson tädille Itä-Helsinkiin. Siellä oli uudenvuoden kemut, aika paljon porukkaa ja hyvää boolia.

Kymmenen maissa lähettiin kohti keskustaa, josta sitten takas himaan. Siellä oli kasa rakatteja venaamassa.



Hengattiin stadissa hetki, katottiin ihmisten vilinää ja nautiskeltiin kylmässä meijän matkajuomista. Raketteja mentiin pamauttelemaan Louhelaan, jossa oli myös Pyry ja meijän porukat ja muita tuttuja.


Juuso sai vihdoin käytettyy padan, jonka se sai synttärilahjaks maaliskuussa. Siitä lähti hyvät jysäykset! Ku vuosi oli vaihtunu, mentiin vanhalle naapurille, siellä oli muitakin naapureita. Lähettiin sieltä Juuson kaa joskus puol kolmen maissa ja meniin vielä himaan kahestaan jatkoille. :D Nukkumaan mentiin joskus seiskan aikaan aamulla... Oli kiva vuodenvaihde vaikka olikin vähän rauhallisempi ku moneen vuoteen.

Kaikille hyvää alkanutta vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti