8.1.2012

Tervetuloa lennolle!

Eilisten illanistujaiset aiheena oli lentokoneruokailu. Porukat keksi tän idean jo aikasemmin, mut nyt vasta oli hyvä hetki toteutukselle. Wili ja Tarja oli ihan tietämättömiä mitä oli tulossa. Aluks hengattiin Loungessa juomassa alkudrinkin. Venailtiin koneen lähtöä.


Mami oli kehitelly ihan lentokoneruokia muistuttavat safkat. Ruokana meillä oli pastaa, papuja ja munakasta, sämpylää, pieni salaatti ja fetapiirakkaa, jälkkäriks muffinsia, suklaata ja tietenki kahvia. Fetapiirakan ohje oli Taivaallista tarjottavaa -keittokirjasta, jossa on Finnairin bisnesluokan ruokia vuosien takaa.



Kaikki rekvisiitta on ihan oikeesti suoraan Finnairilta. Paitsi läpinäkyvät mukit, ne on Norwegianilta. Faija on siis Finnairilla töissä ja sai sitä kautta hommattuu kaiken tarpeellisen. Viinipullotkin on sieltä, tosin tyhjinä saatu ja ite myöhemmin täytetty. Pöytä oli laitettu epätasapainoseks, eihän lento oo mitään ilman kunnon ilmakuoppia.

Lento meni kivasti, vaikka pientä säätöä oli ruokien tarjottimella pysymisen kanssa, kiitos ilmakuoppien. Laskeuduttiin turvallisesti takas Louhelan lentokentälle. Muutamaa matkustajaa väsytti ihan kivasti ku eilinen kemutusilta oli mennyt vähän pitkäks. Laskeutumisen jälkeen nautitut Gin Tonicit ei auttanu kauheesti asiaa.


Lähettiin himaan nukkumaan puolenyön aikaan. Tänään meen taas oikeesti lentokoneseen pitkästä aikaa. En oo ollu töissä kunnolla pariin viikkoon, oon vaan tehny ihan muutamia pieniä vuoroja. Nyt alkaa taas tosihommat. Sodexolaisten palkat nous nyt vuoden vaihteen jälkeen, ihan kiva juttu, vaikka ei nousu ollu mikään päätähuimaava. Jotain kuitenki.

Mulla on matkakuume.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti