29.1.2012

Lauantai

Mulla on nykysin kauhee into päästä kemuilemaan viikonloppusin. Tai ainakin aina pitäis keksii jotain kivaa tekemistä.  Arki tuntuu täl hetkellä niin ykstoikkoselta töiden takia, et haluu vähän irrotella vkl. Citylle meneminen muutamien viikkojen päästä tekee mulle varmaan ihan hyvää, tulee vaihtelua.

Mun eilinen päivä alko sillä, että heräsin 5.45, puin nopee päälle ja lähin ajamaan lentokentälle. Faija ja sen lapsuudenkaveri tuli Hong Kongista ja lupasin käydä hakee ne ja heittää koteihinsa. Tulin takas himaan seiskän aikaan ihan väsyneenä. Yiritin mennä takas nukkuu ja mua ärsytti ku uni ei meinannu tulla. Nukahdin sit onneks jossain vaiheessa ja sain muutaman tunnin lisää unta. Iltapäivällä lähettiin Juuson kaa käppäilemään Myrtsiin hoitamaan asioita, oli ihana aurinkoinen sää! Sen jälkeen tultiin himaan tekee ruokaa.


Edellisessä postauksessa kirjottelinki mitä meillä oli. Mä en ees jaksanu syödä ihan kaikkee, Juuson piti jeesaa. Oli hyvää mut hullun täyttävää. Ruuan jälkeen soiteltiin muutamalle kaverille ja sovittiin, et mennään katsastaa meijän lähiravintola Jyvänen. Mentiin sinne parille Miron ja Mikon kanssa.

Jyvänen oli kivan olonen mesta ja olutvalikoimakin oli ihan jees. Henkilökunta oli mukavaa ja saatiin hyvää palveluu. Sitten tuli iiiiiiiso miinus. Jyväsessä on vammanen K20 ikäraja klo 21 jälkeen ja se on tiukka. Henkilökunta pahoitteli kauheesti ja sano et Juuson pitäis poistuu, koska se on alle 20. Niin kyllä Mirokin on mut siltä ei kysytty papereita. Henkilökunta sano, et siitä kantsii laittaa palautetta, koska ikäraja oli niittenki mielestä liian ehdoton, eikä niillä ollu oikeutta kattoo sormien välistä. Me oltiin kuitenki oltu hyviä asiakkaita, eikä mitään kauhee teinilauma.

Lähettiin sit Juuson kaa himaan, Mikko ja Miro jäi vielä hetkeks koska niillä oli tuopit kesken. Laitettiin heti palautetta ku tultiin kotiin. Mikon äitikin oli tullut sinne Jyväseen Mikon siskon ja sen poikaystävän kanssa ja nekään ei voinu jäädä sinne koska Mikon sisko on alle 20. Ihan tyhmä juttu...

Mikko ja Miro tuli sit meille viettämään iltaa, kun ne oli saanu tuoppinsa tyhjäks.



Hengailtiin meillä melkein puoleenyöhön asti, kunnes Mikkoa alettiin kaipailemaan Redariin... Se ylläripylläri sai suostuteltuu meijätki messiin, vaikka alkuillasta oltiin sanottu et ei kyllä mennä. Lähettiin kävelee Myrtsiin. Ulkona oli pakastunu lisää ja oltiin iiiiihan jäässä ku päästiin perille. Dondossa oli ihan perus dondomeininki, paljon tuttuja ja muutenki paljon porukkaa. Me varattiin yks pöytä ja istuttiin siinä melkein koko loppu aika, kun ei noi tanssilattiat vedä kauheesti puoleensa.


Lähettiin pois vähän jälkeen kolme, ku haluttiin välttää pilkun ruuhka. Mikko lähti Kertun messiin ja Miro himaan. Liesigrillin kautta. Mä ja Juuso ei jääty grillille, mentiin himaan paistamaan pekonia. :D Kotimatkakin oli aika kylmä, oltiin taas ihan jäässä ku päästiin perille. Oli pakko käydä kuumassa suihkussa. Toivottavasti naapurit ei oo vihasia... Uni tuli heti ku pääs pitkälleen.

Tänään herätiin vähän ennen 11 ja Juuson piti lähtee laulattaa riparilaisia kirkolle. Voi olla vähän jäätävää. Juuso kyl vaikutti ihan freshiltä. Toisin ku mä, pää on pipi ja oon istunu koko aamun koneella. Ulkona olis ihana sää taas, ehkä pitää yrittää raahautuu haukkaa vähä happee. Ens vkl olis taas tiedossa vähän menoo ku on yhet 18vee syndet.

Huomenna taas perusarki.

5 kommenttia:

  1. oih juuso kaipais pikaisesti vähän parturii :D

    VastaaPoista
  2. Mikko näyttää upeelle noissa alemmissa kuvissa. Humala:D

    VastaaPoista