16.2.2013

Elämä voittaa

Torstaina oli Juuson vala. Onneksi lähdin sinne. Oli mun mielestä aika hieno tilaisuus! Mua olis niin kaduttanu. Oli mageeta kattoa kun kaikki oli niin sotilaallista. Ei ollu onneks edes kovin kylmä sää, joten pärjäsin siellä ihan kivasti. Otin doupit naamaan ja puin kunnolla päälle. Aluks oli vaikee bongata Juusoo monen muun inttijäbän seasta, mut lopulta oltiin just hyvillä mestoilla ihan Juuson takana. Haha,  tuntu kuulemma siltä et katseet olis porautunu takaraivosta läpi. :D Siinä se nököttää tokavikana.


Valatilaisuuden jälkeen venailtiin hetken aikaa sodessa, et Juusbe sai aseensa palautettuu ja sit tultiin kyydillä kotiin lepäilee ja nukkumaan. Eilinen meni myös aika löysissä merkeissä. Vähän oli mulla lämpöö vielä. Hengailtiin koko päivä vaan kotona. Ihanaa kun sain sen kurkkukivun aina hetkeks pois. Ei kyl ihme niin kovilla särkylääkkeillä hahah...


Lounas oli ehkä maailman hienoin ja varsinkin ravitsevin. Simpukkasuklaata ja suoraan sänkyyn tarjoiltuna!


Juuso puuhaili päivällä jotain omiaan ja mä nukuin. Oli vähän höpsähtäny fiilis ku heräsin joskus alkuillasta kun olin syöny aamupalan lisäks vaan pari suklaakonvehtia. :D Illalla tehtiin kunnon ruokaa. Illalliseksi oli kana/vuohenjuusto/pinaattipastaa ja sen kanssa valkkaria.




Ruuan jälkeen keitettiin vielä kahvit. Juusolla oli jälkkäriks pullaa ja mä söin mansikoita. Oli muuten hyviä! Syötiin myös muutamat "lounaalta" jääneen simpukkasuklaat. Aikamoista herkkuperseilyä. No ihan kiva et alkaa ruoka maistuu. En oo viikkoon syöny mitenkään kovin hyvin.



Nyt on sellanen fiilis, et alkaa elämä voittaa tän sairastelun kanssa! Kurkku on edelleen vähän kipee, mut kuume on ainakin poissa ja olo muuten ihan hyvä. Vähän takapakkia tuo se, et sain varmaan Juusolta silmätulehduksen hahhaha... Onneks Juusolla on tipat, joita mäkin nyt sit käytän.


Tänään aijotaan lähteä hetkeksi ihmistenilmoille. Muuten otan kyllä vielä ihan iisisti, et tuun varmasti terveeks. Käydään venemessuilla leikkimässä, että ostettais oma purjevene. Saatiin vaparit Pasilta, joka viime kesän lopulla vei meitä purjehtimaan. Olis kiva ehkä päästä vielä joskus uudestaan testaamaan.

Vitsi että ootan salille pääsyä! Vielä täytyy vähän malttaa vaikka olo tästä paraneekin. Mulla on niin hirvee salihinku. Ei oo hetkeen näin hyvää ollu. Ehkä ens viikolla sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti