21.2.2013

Perus torstai

Tänään on torstai. Oon ihan sekasin mikä päivä on. Yleensä tässä vaiheessa on kauhee odotus huomiselle kun on pe ja Juuso tulee lomille. Nyt ei, se on vasta sitten viikon päästä. Tänään lähdin taas tavalliseen tapaan töihin. Päälle laitoin vähän erilaista kun yleensä. En kovin usein käytä väljiä housuja, mut tänään laitoin kun ne kivasti osui silmään meijän vaatehuoneesta. Housut on itseasiassa Juusbe. Sori!


Lädin tänään taas töistä vähän aikasemmin. Kiva kun pysty vähän käppäilee kaupungilla auringon pilkkiessä taivaalla. Pöyrin hetkisen stadissa ja menin kotiin siivoomaan. Nyt on nainen hädässä, apua! Onnistuin samaan meijän imurin aika tukkeeseen, enkä keksi millä saisin sinne menneen paperitollon sieltä veke....... Nyyh. Pikaisen siivouksen jälkeen valmistauduin salille. Oon tässä nyt muutaman kerran käynyt mun sairastelun jälkeen. Tuntuu hyvältä päästä taas salille. Ei voimat tietty ihan samassa jamassa vielä oo kun ennen sairasteluu, mut pikkuhiljaa taas eteenpäin.


Salin jälkeen vetäsin rahkat naamariin ja istuin rauhassa alas jutskailee Juuson kanssa. Siel on kuulemma olli iltasin aika jännä meno, kun jengi on alkanu pääsee iltavapailla ulos alueelta. Ne on tietty lähteny baariin vetää kivat rynnäköt ja tullu sit takas kassulle hahahah.... :D Nyt odottelen että Iholla alkaa. Se on päätös mun jokaiselle arkipäivälle. Tänään aijon kuitenkin vähän valvoa sen jälkeen ja lueskella parii lehteä.


Huomenna mun olis tarkotus nähä paria mun vanhaa luokkakaveria amiksesta. Kuva-artesaanit kokoontuu. :D Katotaan mitä ilta tuo tullessaan. Hassu lähtee ilman Juusbee juhlimaan. Ollaan lähes aina samoissa mestoissa menossa. Jännää lähtee yksikseen. Tavallaan mulla on vähän huono omatunto, vaikka ei olis mitään syytä kun ei se Juusoo mitenkään haittaa et lähen. Eniten mua jännää tulla yksin himaan, jos on ottanu vähän kuppii. En oo nimittäin koskaan tullu. Täytyy yrittää sit pitää näpit irti koneesta, et ei tuu kirjoteltuu vaikka tänne jotain idioottii... Hahahha. Toivottavasti tulee kiva pe!

Nyt Iholla ja sit päivä pakettiin! Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti