27.2.2013

TJ 203

JEEEEE! Nyt on Juuson aamut vihdoin varmasti selvillä. Tänään aamulla tuli tietoa et sotilaspoliisi tosta jätkästä tulee. Aselajit selvii vasta myöhemmin. Perjantaina tai viimestään maanantaina. Sitä joutuu viel vähän jännittämään, mut onneks tärkein (ainakin mulle) on nyt selvillä. Tässä tän hetken TJ!


Kyl pisti hymyilyttämään vähäsen kun viesti tuli. Pieni kalvaus oli molemmilla siitä jos Juuso olis joutunu AUKiin. Se olis sit tietäny vuoden keissiä. Tää on hyvä näin! Kohtahan tässä on enää puol vuotta jäljellä. Vitsi näyttää hassulta ku kattoo noitten puolen vuoden tyyppien tj-kalenteria kun ne on ihan just jo puolessa välissä! Hah. Olishan se kiva saada Juusbe jo kesäks himaan, mut tähän oltiin varauduttu eli just jees. :)


Nyt reilu 50 päivää niin päästään Pokémoneihin. ;) Mä oon sitä varten jo vähän väsäilly asianmukaista tj-kalenteria. Hahah. Täytyis käydä teettämässä se jossain. Jes, nyt on keskiviikko. Se tarkottaa et yli huomenna saan tulevan sotilaspoliisin parin viikon tauon jälkeen takasin kotiin! Viime viikko meni paljon sutjakkaammin kun tää. Tuntuu et nää päivät vaan matelee. Nyt on taas jotain jota venaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti