13.2.2013

Penkkarijuttuja

Taas on se aika vuodesta kun abit rällää viimestä kertaa ennen lukulomaa ja kakkoset pääsee tanssimaan wanhoja. Huomenna on penkkaripäivä. Taitaa tulla eka kerta vuoden 2004 jälkeen kun missään Vaskiksen abishown. Vuonna 2003 menin seiskaluokalle Myyrmäen ylä-asteelle ja sitä kautta on tullu nähtyä monet penkkarit ja wanhojentanssit. Vuodesta '05 vuoteen '12 Vaskiksessa on ollu paljon kavereita. Viime vuonna olin kattomassa Juuson penkkaritouhuja.





Tänäkin vuonna siellä olis vielä kavereita, mut en pääse kattomaan kun mulla on duunia. Olisin myös halunnu bongaa mun siskon Veeran sen rekka-ajelulta, mut niitten rekat ajaa keskustassa jossain. Ei taida päätyä Ruoholahteen. :D Veera on siis Helmi liiketalousopistossa kaksoistutkinnossa viimestä vuotta.

Tää olo ei oo vieläkään mikään paras, mut oon päättäny et jos vaan kuume ei nouse enää korkeelle niin meen kyl töihin. Tää kurkkukipu on edelleen ihan kreisi. En saanu ees kunnolla nukuttua sen takia viime yönä. Huomenna on myös se Juuson vala Santahaminassa ja samana iltana saan sotamieheni kotiin. Sopivasti ystävänpäiväksi. Parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti