26.2.2013

Full moon

Ompa upee näkymä ikkunasta tällä hetkellä! Kello on pikkusen yli seiska ja aurinko on lähteny nousuun. Taivaalla loistaa oranssia, pinkkiä, liilaa, sinistä.... Ja samat värit heijastaa myös lumeen. Siistii! Vaikka oonki saanu tässä maailmassa viettää kohta 23 vuotta, niin aina se kun talvi alkaa pikkuhiljaa muuttuu kevääks, on yhtä jännää hahah. Eilen oli jo näin kirkasta ennen kun lähdin duuniin, eli joskus kasin tienoilla.



Meillä piti olla treffit eilen Juuson kaa siellä Mäkkärissä, mut ei sit ollukkaan. Niiltä on koko viikolta peruttu saaren ulkopuoliset vapaat, kun viikonloppuna jotkut oli vähän perseilly. Nyt ei voi sanoa et tyhmästä päästä kärsii koko kroppa, vaan tyhmästä päästä kärsii koko komppanja. :D Olin kyl jo vähän aavistellukin tota, kun se sunnuntai meni miten meni ja olin kuullu tosta perseilystä jo aijemmin.

Mä menin sit sodeen. Tällä kertaa noitten vapaat alkoi ihan oikeeseen aikaan, joten en joutunu ees venailee portilla. Nyt olisin jopa voinu venaa pari minuuttia kauemmin ja ihastella näkymää Santiksen porteilta stadiin päin.


Muutama tunti ehdittiin sodessa treffaa. Tuntu hyvältä päästä näkee. Nyt vaan odotus perjantaille voimistu ihan liikaa! Täytyis malttaa vielä jokunen päivä. Toinen odotuksen aihe on keskiviikkona. Sillon "haaveet kaatuu". Ihan viimestään perjantaina, mut luultavasti jo huomenna. Iiiiiik! Onko tän hetkinen TJ 114, 204 vai 296? Veikkauksena ja myös toiveena keskimmäinen.


Tänään töiden jälkeen pitäis suunnata salille. Mun piti taas himmailla tossa viikonloppuna, kun oli vähän nihkee olo. Nyt VIHDOIN on kurkkukipukin poissa ja mä voin alkaa treenaa ihan normaalisti, ihan  himmailuja. Jee, iltaa odotellessa. Toivottavasti pääsen menee. Mul on jokusen illan putkeen iskeny inhottava paha olo. Oon pelanny et laatta lentää, mut ei oo onneks lentäny. Ihan sama, tänään bodaaaa!

Loppuun biisi eilen yöllä taivaalla möllöttäneen möllykän kunniaksi! Oli vähän hassu fiilis tajuta et taivaalla loistaa täysikuu just samalla kun kuuntelin tätä biisiä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti