17.2.2013

Venemessut

Niinkun jo edellisessä postauksessa mainitsin, käytiin lauantaina venemessuilla. Otettiin aamu ihan rauhassa ja lähettiin kohti Pasilaa ja messukeskusta alkuiltapäivästä. En oo hetkeen ollu niin isoilla messuilla kun noi oli! En oo kyllä ollu myöskään messuilla, jotka kestää yhtä pitkään. Nehän alkoi jo reilu viikko sitten.





Käytiin joitain paatteja pällistelemässä vähän lähemminkin. Oli muutamissa purkkareissa aika mukavan näköiset makuutilat. :D Teki vaan mieli mennä sinne kollimään!



Kierreltiin messuilla reilu pari tuntia. Oli kyllä ihan mageita juttuja! Messuilujen jälkeen oli karmee nälkä joten käytiin vetämässä pizzaslaissit Pasilan asemalla. Haha. Illalla nähtiin vielä Mikkoa, Kerttua ja Miroa.

Tänään oli taas perinteinen sunnuntai. Hengailua kotona haikeissa fiiliksissä. Päivällä tehtiin yhessä ruokaa. Purilaisia! Mun oli pakko tehä tollanen avattu kun en pysty kunnolla puremaan mun hampailla, jotka ei mee yhteen. :D Kaikki menee vaan välistä.



Tän päivän fiilikset oli taas molemmilla aika maassa. Johtunee varmaan siitä, et sauraavan kerran Juuso tulee himaan vasta parin viikon päästä. Tällä kertaa kuitenkin vältyttiin mun hysterialta. Oli vaan tosi haikeeta. Varsinkin pari viimestä tuntia ja kun sanottiin heipat dösärillä. On toi Juusbe vaan niin rakas.


Nyt alkaa olee tää tauti selätetty ja huomenna meen taas töihin. On muuten ollu pikkusen rasittava pöpö kun ei meinaa lähtee veke. On mul vieläkin kurkku pipinä. Ja silmä rähmii, mut se ei kyl liity tähän sairasteluun. :D Sekin on varmaan kohta poissa kun oon laittanu tippoja silmiin.

Tulevalla viikolla yritän jo salille. Kolme viikkoa taukoa. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti