6.2.2013

Lisää sairastelua

Hermo menee... En jaksais enää sairastella. Tänään aamulla heräsin ilman yhtään lämpöä. Otin silti ihan rauhassa, en menny aamulenkille tai hötkyilly yhtään matkalla töihin. Duunissakin oli ihan hyvä olo. Iltapäivällä alkoi tulee taas nihkee olo...


Mul oli yhet kuvaukset tänään. Onneks ne oli jo puolenpäivän jälkeen, joten se huono olo ei ehtiny pahemmin niihin vaikuttaa. Näin viimeyönä unta, et ostin iPhonen. Se olis aika jees, kun matkaa kuvausmestoille. Vois hankkii siihen jonkun kartan. Tänään mentiin tälläsellä kartalla, kun en jaksanu alkaa printtaamaan. :D


Bussi jolla tulin pois kuvauksista, meni Vanhankaupunginkosken ohi. Oli vähän erinäköinen se mesta kun viime kerralla. Käytiin siellä pari kertaa Juuson kaa kalastamassa viime keväänä ja kesänä.


Kuvauksien jälkeen alko taas ärsyttävä kolotus, hedari ja palelu. Mä olisin halunnu tehä jotain tänään töitten jälkeen, mut ei pygee. Salille en olis vielä mennyt, mut olisin halunnu vaikka käydä jossain moikkaamassa jotain kaveria. Ei mul varmaan enää oo kun lämpöö, mut kurkku on edelleen kipee ja olo on aika kipee. Yritän tappaa aikaa himassa... Sori Juusbe, lainaan sun haalaria.




Oon sanonu tän varmaan aikasemminki, mut mun on kauheen vaikee vaan OLLA. Sillon kun oon yksin. Koko ajan on semmonen fiilis et jotain pitäis tehä. Tai jos ei sitä, niin muuten on vaikee pysähtyy paikalleen ja kattoo vaikka telkkaria. Koneella pystyn olee vaikka kuinka kauan, mut nyt kun pitäis lepää niin pitäis ehkä tulla pois koneelta istumasta ja vetää ittensä vaakatasoon. Se on tän illan tavoite; vaan OLLA.

2 kommenttia:

  1. Mitä teet työkses/millä alalla oot? ja missä kuvauksissa kävit? Tuleeko blogiin kenties juttua tästä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmistuin pari vuotta sitten kuva-artesaaniksi, se on niinku graafisen suunnittelijan alku. :D Oon nyt AD-assistenttina. Taitan lehtiä ja käyn välillä nappaamassa kuvia niihin lehtiin jota tehdään, eli ilmoitusliitteitä. En usko, että kauheesti niistä blogiin sen tarkemmin laitan kun en oo oikeesti mikään valokuvaaja ja käyn lähinnä ottamassa henkilökuvia erilaisiin artikkeleihin. :) Tai saa nähdä! En mä ees tiedä saisko niistä kirjotella.

      Poista