25.2.2013

Viikonloppu ohi!

Yksinäinen viikonloppu takana päin! Jeejee. No ei se onneks ihan yksinäinen ollu. Perjantaina oli kivaa jätkien kanssa, lauantaina kävin moikkaamassa porukoita. Pidettiin myös Lotan kanssa inttileskien maailman parannus ilta. :D Lotta kävi moikkaamassa Juhaa, jonka jälkeen mä menin niille ja sit istuttiin teekupposten äärellä myöhään yöhön. Olin himassa vasta kolmen maissa hahah...

Sunnuntaina heräsin törkeen aikasin jälleen, mut sit onneks nukahdin uudestaan ja heräsin vasta joskus puol 11 maissa. Hups! Oli kyl kiva herätä kun aurinko paistoi ihan kunnolla.


Iltapäivällä lähin Viivin ja Nassen kaa hoitamaan vähän asioita. Käytiin hakemassa Juuson tuleva syndelahja. Sillä on synttärit ens viikolla! Jee, kohta juusben ikä alkaa samalla numerolla kun mun haha... Käytiin samalla reissulla myös Kantsun Coffee Housessa kaffilla. Otin Marianne mochan, oli aika jees mut kun olin juonu sen, mulla iski törkee yökötys päälle. Hyvä et ei laatta lentäny. Oli aika makeeta.


Koska oli niin superi sää, ei viittitty mennä suoraan koteihimme vaan jäätiin vielä kruisailemaan ympäriinsä. Se on ihan parasta hupia tommosella säällä. Ihanaa vaan kattella maisemia auton ikkunasta.


Kruisailuitten jälkeen tulin kotiin valmistautuu lähtee moikkaamaan sunnuntain kunniaks Juusoo. Mul oli paha aavistus, et kaikki menee perseelleen ja niinhän sit menikin. Juusolta tuli vähän väliä viestiä, et vapaille pääsy venyy eikä ne pääse saarelta veke. Loppujenlopuks kun tulin Hertsikkaan, hyppäsin uudestaan metroon ja tulin takas himaan. Kyllä pikkusen surkutti, kun meil on lähes aina menny nää moikkaamisen jotenki pieleen aikataulullisesti. Tähän on kuitenki aina varauduttu. Intissä sattuu ja tapahtuu...


Jos tänään olis vähän parempi tuuri! Tarkotuksena olis mennä "romanttiselle" illalliselle Herttoniemen mäkkäriin illalla. :D Katotaan kuin käy. Eihän tässä oo onneks seuraaviin lomiinkaan enää kovin montaa päivää. Kiva kuitenkin mennä moikkaamaan, kun ikävä tuli viikonloppuna aika kovaksi. Oli kyl muuten aika helppo vkl. Ei ainakaan tarvinnu surra sunnuntaina kun ei tarvinnu "erota". :) Muutenkin viime viikko menin mun mielestä helpommin, kun normiviikko. Katotaan miten tää viikko lähtee menemään, nyt on kuitenkin taas viikonloppuna jotain odotettavaa. Mä varmaan halkeen ilosta perjantaina.

Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti