14.5.2010

JEAH!

Mä en tajuu! Yhtäkkii tuli vaan kesä, jeeee! Toivottavasti tää pysyy. Viivillä oli myös tänään opetukseton päivä. Lähettiin kahentoista pintaan jädeostosten kautta Jokikseen ottaa arskaa.


Oltiin reilu pari tuntii makoilemassa. Kuunneltiin musaa ja Viivi joutu kuuntelee hoilaamista ja flippausta aina kun kuulin pääskyset.

Viivi otti musta ihan kauheen kuvan! Naurettiin ihan sikana... Maha näyttää hassulta pallolta ja kädet möhkäleiltä. Hyyyiiii. Näytän ehkä vähän jäbältä?

Oli iiiiiihanaa olla auringossa. Mä niiiin tykkään kesästä. Parin tunnin jälkeen Viivin täyty lähtee sen kaveria vastaan, mut mä jäin viel hetkeks. Kuuntlin Twisted Sisterii ja nautin vaan. Sit mäkin lähin himbeen, ku alko tulee näläkä.


Etin jääkaapista kaikkii salaattiin kelpaavia aineita. Löysin jäävuorisalaattii, kurkkuu, oliiveja, tomaattii, juustoo ja kalkkunaa. Jäsäsin niistä salaatin ja vedin sen nassuun.

Lähin takas Jokikseen. Menin samaan mestaan ku viimeksi. Se on vakkarimesta. Olin siinä ehkä tunnin, kuunnellen Aerosmithiä, ja lähin toiseen paikkaan, jossa Viivi oli kaverinsa kanssa. Hengattiin siellä yhessä jonkun aikaa ja lähettiin kaikki meille. Nyt on kiva rusketus! Ei mikään kovin tumma, mut ihan hyvä alotus kesälle. Kohta suihkuun ja sit hoitaa pari asiaa Myyrmanniin. Illasta ei vielä oo tietoa, mutta terassi houkuttais vähän. Tai sit Jokis, siellä on aina kemut. Saa nähä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti