29.5.2010

Uudet kengät!

Käytiin tänään Viivin, Pinjan ja Pyryn kaa Myrtsissä kirppiksella. Muut kiers yhessä, mut mä kiersin itekseni sen kirpparin läpi. Löysin uudet korkkarisaappaat. Hinta 5e ja ihan ok kuntoset. Oon parin vuoden ajan ettiny punasia saappaita ja nyt sit löysin. Korko on iiihan vähän hassun näkönen, mut ei haittaa. Koko 0n 38, vähän liian isot mulle, mut ihan hyvä koska kelasin käyttää noita viileemmällä ilmalla, sit sinne mahtuu pari sukkaa sisään!


Kiersin alueen alle tunnissa ku muilla kesti melkein kaks. Mua alko taas kyrsii se ihmismäärä ja varsinki lastenrattaat! Niitä oli taas ihan sikana ja must tuntuu et monilla on sellanen asenne, et "Ku mulla nyt on nää rattaat ni kaikkien pitää väistää". Murr. Kyl ymmärrän, et jos on pienii lapsii, eikä ketään hoitajaa, et ne pitää ottaa messiin, eikä ne oikein voi kävellä siellä, mut vois sit vaikka matkustaa sylissä tai jotain... Sit ne rattaat viel yleensä parkkeerataan niitten kirppispöytien eteen sillein, et muut ei pääse lähellekkään. Arghhh.

Ku lähettiin menee, alko sataa. Ei mitenkään ihan kauheesti, mut tosi kylmästi! Olin ihan jäässä ku pääsin himaan. Hurrrrr. Nyt ulkona alko taas vähän paistaa aurinko ja mä mietin mitä tekis. Edelleen himottais mennä leffaan, mut en tiiä mitä kattoo. En menny eilen sinne Storyvilleen. Kävin Myrtsissä asioilla ja hengasin himassa. Sit mul tuli sellanen fiilis, et tekis mieli mennä salille. Mul piti olla tänään vasta salipäivä, mut meninki sit eilen. Oli hyvä treeni ja koska olin syöny hyvin, jaksoin myös tosi hyvin! Tein vähän ylimäärästäki. Nyt mulla on taas sellanen fiilis, et vois mennä bodaa, mut meen kyl vasta huomenna, et tulee lepooki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti