31.5.2010

Sweet Caroline

Eilen tuli fiilis, et haluisin mennä Mätisrockiin kattoo Carolinee. Olin aijemmin päivällä ollu Jullella kahvilla, mut Jullen piti tehä kouluhommii, joten en viittiny pyytää sitä messiin. Mun pyörä on edelleen huollossa ja ajattelin, et ehkä mäkään en sit lähe minnekkään, ku en jaksa kävellä sinne. Varsinki ku sato vettä. En myöskään halunnu mennä junalla pummilla, enkä matkaa parista pysäkinvälistä! Onneks sit sain lainata Pinjan fillaria ja pääsin lähtee. Pakkasin kameran mukaan ja painelin ulos sateeseen.


Mua vähän huvitti mun vaatteet, ne näytti siltä et olis talvi tulossa. No, ei siel ulkona kyl kovin lämmin ollu ja Mätisrock oli Malminkartanon ja Kannelmäen välisellä puistoalueella. Matkalla mä mietin, et miks ihmeessä lähin ku naamaan sataa kylmiä vesipisaroita ja ajattelin, et enhän mä ees löydä perille. Mulla ei ollu ihan tarkkaa käsitystä missä se mesta oli, ajoin vaan kokoajan eteenpäin ja toivon, et kai se sieltä jossain vaiheessa tulee. Niin tulikin ja mä olin ylpee ittestäni, et en luovuttanu matkalla. Ku pääsin perille, taivaalta katos kaikki pilvet ja aurinko paisto täysii. Mätiksellä oli ihan hyvin porukkaa ja siellä näytti kivan kesäiseltä.


Ku mä tulin, lavalla oli joku ihme räpkaksikko. Ei siitä sen enempää. Löysin Iidan, vaihdettiin pari sanaa ja ootettiin, et Caroline alottaa. Aurinko porotti naamaan ja mä innostuin, ku kelasin, et tasan viikonpäästä on Louhela Jamit ja kesäloma alkaa!

Sain kerranki hyviä kuvia Carolinesta. Mun kameralla on hankala ottaa kuvia pimeissä sisätiloissa, varsinki ilman salamaa, mut nyt onneks keikka oli ulkona ja kuvaaminen on helpoo! Kuvia tuli aika paljon ja täs on nyt pari vaakaa:


Tää bgogspot väjä heikentää tota laatuu, mut oon oikeesti kerranki tyytyväinen näihin kuvii. Tässä vielä pari pystyy:


Keikalla oli hyvä fiilis ja tää oli hyvää esimakuu ens viikonlopun Louhela Jameista. Niitä odotellessa! Tänään mulla on tapaaminen opon kanssa ja huomenna meen käymään siellä painossa missä mun kirja nyt on. Sit alkaa kolmas vuosi Variassa olla pulkassa. Enää muutama kuukaus syksyllä ja mä oon VALMIS. Vihdoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti