14.5.2010

Opetuksetonpäivä

Jee, vapaa. Eilinen oli kans ku oli helatorstai. Alku viikko meni lähinnä koulussa tehtäviä tehdessä ja salilla. Mä ihmettelin ku palautettiin näyttely 3D kurssin tehtävä ja maikka sano, et mun työ oli tosi hyvä! WHAT. Luulin, et ei siitä työstä oo mihinkään. Meijän piti siis tehä messuille jonkun yrityksen näyttelytila SketchUp ohjelmalla. Mä valitsin FASTin. Ohjelmaa ei ollu kauheen vaikee käyttää vaikka luulin, et ois. Muut 3D kurssit on menny mulla niin yli hilseen, kauheen vaikeita! Tää oli ihan jees, mut luulin silti et olisin ollu tossakin ihan huono... Menin ihan hämilleni ku sain kehut.

Keskiviikkona päästiin kahelta koulusta. Jäätiin mun luokkalaisten kaa hengailee koulun pihalle, ku oli niiiiiin magee ilma. Mä skippasin salinkin sen takii... Kuunneltiin mun mp3:n (loistavilla) kajareilla musaa ja fiilisteltiin. Piristi mieltä kivasti.


Mua harmittaa ku koulu loppuu kohta. Kivaa ku tulee kesä ja sillein, mut en nää enää mun luokkalaisia. Ainakaa koulussa. Muut valmistuu ja mä jään viel kouluun. Vink vink, mut saa kutsuu valmistujaisjuhliin! Omat valmistujaiset on sit myöhemmin. Mul on enää muistaakseni 6 tehtävää ja yks fysiikan koe, jotka täytyy suorittaa täs keväällä. Syksyks jää työharjottelu ja äikän kurssi. Sit musta tulee kuva-artesaani.

Eilen heräsin ysiltä, vaik ois saanu nukkuu pitkään. Väsytti kauheesti. Syön aamupalaa, join kahvit ja datasin vähän. Olin lähössä salille, mut sit mama käski siivoo huoneen. Mä en yhtään tykkää siitä hommasta... Laitan muuten kyl välillä tätä kämppää kuntoon, mut oma huone ei jotenki nappaa. Se on pieni ja aina sotkussa. Ei sitä kyllä voi ees huoneeks sanoo. Siivosin mun nurkkaa varmaan 1,5h. Täyty ihan ottaa kuvatkin, ku se kerranki on siisti.


Tossa ylemmässä kuvassa näkyy siis koko mun alue. Tai no oikeestaan se loppuu tohon kiinalaiseen lyhtyyn. Kun olin saanu siivottuu ja lähin salille ulkona mua oottii ihana ylläri, oli KESÄ! En tajunnu et ulkona oli niin lämmin ku olin vaan kattonu ulos. Siistii! Illalla ku oli OLKA ja mä grillasin makkaraa ulkona, kuulin tutun ääneen. Kuulosti ihan pääsysiltä, mut en voinu uskoo ennen ku näin! Kuulin oikein, siellä ne lenteli. Sehän tarkottaa, et on oikeesti kesä. Jee!

Kohta mä harjottelen taas teoriakokeeseen ja sen jälkeen mennään Viivin kanssa ulos. Biksut päälle vaan ja jokikseen ottaa ekat arskat, jeaahhhh. Mä en kyl kauheesti diggaa auringon ottamisesta, se on niin tylsäää. Kivempaa on tehä samalla jotain, mut tällä kertaa mennään vaan löhöö.

Ens viikon Vantaan Laurissa oottaa muuten kiva ylläri. Apua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti