3.4.2010

Dead jail or rock 'n' roll

Eilen oli riehakasta! Koko illan oli hyvä fiilis. Oli kiva laittautuu rauhassa himassa ja fiilistellä hyvää musaa. Sovittelin eri vaatteita ja päädyin mustaan pitsijuttuun, jonka hankin joulualeista seppälästä.




Esalle lähin seittämän aikaan. Kävin nesteellä ostamassa sidukan, ja kävelin Martsariin. Mul on pitkästä aikaa korkkarit jalassa. Ulkona oli vähän huono ilma, mut aika lämmin. Teki mieli vaan jäädä ulos allottelemaan. Haha.

Muut oli menny Esalle jo mua ennen, koska Esa unohti soittaa mulle ku saa tulla.
Kuunneltiin Mike Monroeta, syötiin pizzaa ja juotiin viinii. Ja vähä kaikkee muutakin. Innostuttiin ottaa kuviaki. Ei mikään ylläri ku mulla on aina kamera mukana. Oon paparazzi.

Saatiin Esan kanssa pakolliset yhteiskuvat, jotka kuuluu joka kemuiltaan. Esalla on aina parhaimmat kemut.



Lähettiin stadiin päin yhentoista maissa. Myöhästyttiin junasta, johon meijän piti mennä. Seuraava meni vast melkein puolentunnin päästä. Hengailtiin Martsarin steissillä. Onneks oli eväät mukana!




Vihdoin päästiin stadiin. Käveltiin täpöö Tavastialle ja ehittiin just hyvin keikan alkuun. Koko mesta oli ihan. J ehti päästä ihan hyville mestoille sillävälin ku mä ja Tomppa haettiin juotavaa. Oli vähän hankala päästä sinne missä J oli.



Keikka oli ihan loistava! Mike on vaan niin kova. Fiilis oli katossa kokoajan, vaikka olihan siellä muutama äkänen tyyppi. Niiltä ei kyllä voi välttyy millään keikalla.
Settiin kuulu Miken soolobiisien lisäks myös Hanoita. Se oli aika jeeeeeeesss!

Keikka loppu vasta puol kahen maissa. Ei ehitty enää vikoihin juniin ja busseihin ennen yötaksaa. Hengailtiin hetki Tavastian ulkopuolella, ku siellä oli tuttuja ja sitte lähettiin yödösällä Jiin luo Myrtsiin. Samalla dösällä tuli mun vanhoja luokkalaisia. Oli hauska näjä niitä pitkästä aikaa!

Nyt on olo just sellanen et eilen on ollu hauskaa... Mun piti mennä mun kaverin Willin kanssa aamukahvillekki, mut se nyt vähän jäi ku ei oo ihan paras happi. Siirrettiin kahvittelu ens viikolle.

Tänään pitäis käydä jonkunlaisella lenkillä, mut toi ilma näyttää niin nihkeeltä, et saa ehkä jäädä. Sataa vettä. Nooouuu.
Kohta kuvaussessio mun keittokirjaa varten. Siitä lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti