17.4.2010

Hyvää ruokaa ja lisää hulluja päiviä

En mennykkään eilen koulun jälkeen suoraan salille, vaikka tarkotus oli ja pääsin jo klo 12. Väsytti, nukahin dösäänki. Menin Jiille, jossa mun piti ottaa nokoset, mut sit aloinki siivoomaan. Pääsin salille vasta kolmen jälkeen. Ihme ja kumma, mä jaksoin salilla tosi hyvin. Oli koko ajan hyvä draivi ja ois voinu jäädä pidemmäksi aikaa. Treenasin jalat, habat, ojentajat ja mahan.

Salin jälkeen vetäsin vähän prodee naamaan ja lähin takas Jiille. Kello oli jo puol 8 ja oli kauhee nälkä. J lähti kans salille ja mä jäin valmistelee illallista, joka meni vähän myöhään. Menuun kuului siis pippuripihvi, pippurikastike, yrttiperunat ja viikunasalaatti. Laitoin perunat marinoitumaan, leikkasin viikunat ja kaadoin viinin karahviin. Yleensä en tykkää juoda mitään salipäivänä, ku sillon musta tuntuu et koko treeni menee hukkaan. En kyl oikeesti tiedä miten se vaikuttaa, jos joku tietää ni vois kertoo mulle. Tällä kertaa sallin viinin, koska olin niin paljon odottanu et tulee vkl.


J tuli salilta ja ruper pihvin paistoon. Se on hyvä pihvinpaistaja! Rakennettiin annokset valmiiks ja mä otin muutaman kuvan keittokirjaa varten. Sit syömään. Mä niin tykkään sisäfileestä, se on vaan usein liian kallista, mut ainakin meijän lahi S-marketissa on joskus hyvät tarjoukset.


Telkkarista tuli Rocky 4. Kattottiin sitä, mua alko vaan nukuttaa ihan sairaasti se meni aika hyvin ohi. Onneks oon nähny ne kaikki aikasemmin jo. On muuten tosi hyviä leffoja! Rocky on aika hottis. Hihih.

Tänään herättiin aika myöhään. Oli ihana ilma. Syötiin vähän aamupalaa ja lähettiin Jumboon. Käytiin vielä katsastamassa Hullut päivät. Mukaan tarttu taas kaikkee kivaa herkusta. Mä ostin esimerkiks vuohenmaitogoudaa ja Ritter Sport suklaata. Se on eka suklaa, mitä oon koskaan maistanu. Oli kai joku 1-vuotias. Tosi hyvää.

Muuten tää päivä meni vähän mönkään. Suunnitelmat meni uusiks ja taivaalta alko tulee vettä. Noouuu. Olin ärsyyntyny, koska olin oottanu illan ohjelmaa. Mun komeempi puolisko lähti viettää yksiä synttäreitä Kallioon, mut mä en viittiny lähtee messiin. Muuten ois ollu kyl jees, mut mua ärsytti sateinen sää ja halusin mieluumin säästää rahaa. Menin Miran kanssa kaakaolle martsarin nesteellä. Siellä pari venäläistä miestä yritti ostaa meitä seuraks ja mua alko ahistaa. Ne niitten katseet oli niin kauheet. Hyihyihyi. Mentiin Miran kaa nesteen K-markettiin "karkuun". Ne miehet jäi kyttää meitä ulko-oville. Ahistavaa. Ei uskallettu lähtee. Onneks meijän Papa's Taxi haki meijät pois.

Tulin takas Jiin himaan ja innostuin ottaa noloja kuvia, jossa esittelin mun habaa... Hahaha. Pakko laittaa yks tännekki. Söin cantaloupe melonia ja muutaman viinirypäleen. Mä tykkään tosi hedelmistä. Ne on parempaa ku karkit! Tykkään myös pähkinöistä ja marjoista. Entenki mansikoista ja mustikoista. Jos jossain kasvaa mustikoita, mua on vaikee saada sieltä hetkeen pois.


Kohta vois mennä nukkuu, tai sit venaan et J tulee stadista. Huomen on taas salipäivä ja vois mennä myös kirppikselle. Täytyy ottaa myös lisää kuvia kirjaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti