21.4.2010

Poroo!

Tänään oli taas kuvauspäivä ja vuorossa poronkäristys ja pari kuvaa mun sisaruksista. Pääsin koulusta vähän yli 1, jonka jälkeen menin käymään Jumbossa Alkossa. Ostin sahtia, koska se sopii käristyksen kaveriks. Sieltä sitten menin himaan ja rupesin heti hommiin. Aloin käristää lihaa. Ruoka-aika oli vast kuuden jälkeen, mut halusin et se ehtii muhii kunnolla. Sitä oli muuten aika paljon... 1,5kg. Heheh. No, oli meitä monta syöjääkin. Maustoin, otettiin tyhmii kuvii ja sit kärde jäi hengaa.


Tein yhen kouluhomman ja sit innostuin siivoo meijän keittiön. Tai siis laittaa tiskit, emmä muuta siivonnu. Sit jouduinki tekee perunat, tai siis muussin. Mä VIHAAN perunankuoromista, mut empä mä apuukaan viittiny pyytää ku muu väki pelasin Tomb Raiderii. Perunoitaki oli aika paljon, 1kg. Meijän mummo tekee parasta muussia, jollain salaisella reseptillä, mut alan jo päästä aika lähelle. JEE!


Muutamien tuntien päästä kaikki oli valmista ja sain kuvat otettuu. Sitten vaan syömään, oli ihan hyvää vaikka ite sanonki. Ihastuin poronkäristykseen ihan yyberisti ekalla Lapin vaellus reissulla. Ihan niin hyvä ei ollu ku siellä, mut ihan hyvin tääki menee. Sahtikin oli jees, vaikka yleensä en tykkää mistään kaljasta.


Loppuun täytyy viel sanoo pari sanaa mun paidasta. Tykkään siitä paljon. Se on ostettu Hong Kongista Kiinasta ja se makso joku pari euroo. Kerran oli jännää ku olin myrtsin urheilutalolla tulossa wanhojentanssi treeneistä ja näin iiihan täysin samanlaisen paidan jollain naikkosella! Jouduin pari kertaa tuijottaa, kunnes uskoin et se on oikeesti ihan samanlaisen. Se nainen tosin oli luultavasti jostain Aasiasta, joten ei sinänsä niin outoo. Aika hämmentänää se kuitenki oli.


Huomenna koulussa päättötyön tekoo, sit salille ja illalla kirkolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti