2.4.2010

Tapastorstai

Yks mun siskoista täyttää ens viikolla 16 ja sillä oli eilen kemut meillä. Kaikki muut joutu sit lähtee jonnekki evakkoon. Mä en tiiä missä mun pienimmät sisarukset oli, mut minä, Viivi ja porukat lähettiin Töölöön Bar Teosiin syömään. Viivi täyttää parin viikon päästä 18 ja tää oli vähä niinku sen juhla-ateria. Stadissa oli ihan sairaan kaunista! Aurinko paisto, oli suht lämmin ja ihanan keväistä. Tultiin jo ennen ku meijän pöytäväraus oli. Tapettiin hetki aikaa vaan käppäilemällä Töölössa.



Kaikki muut tilas Tapas menut, mut mä valitsin erikseen listalta. Tilasin maalaismunakasta, chorizo-makkaraa, sieniä ja artisokkaa, tonnikalacrepesin, etanoita ja äyriäis-chevichen. Talon punaviini maksoi vaivaset 13e pullo, joten otettiin sitä kaveriks.


Tapasit oli ihan jees! Hintaa menuille oli n. 15e ja mun annokset oli vajaa 3e kipale. Tavallaan odotin noilta vähän enemmän. Esim mun tonnikalajuttu oli purkkitonnikalaa ja tollanen pikkulettu, jota saa mistä tahansa kaupasta. Ja cheviche oli kans aika perus, jota vois iiiihan helposti tehä himassakin. Tykkäsin kokonaisuudesta kuitenki ja henkilökunta Teosissa oli mukavaa. Kielitaito oli välillä vähän heikka, mut ei se mitään haitannu! Voisin käydä uudestaankin istumassa iltaa!

Tänään mä kävin salilla. Oli kivaa bodailla ku koko salilla 3 ihmistä. Treenasin selän, olkapäät, rinnan ja vatsat. Salin jälkeen mua odotti naudan pihvi. AH! Ei tarvinnu vetää mitään rahka-ananas-protskujauhe sekotuksia. Luultavasti tostakin sai ihan hyvin protskuu.

Illalla on Michael Monroen keikka Tavastialla! Mä, J ja Tomppa ollaan menossa sinne. Sitä ennen mennään ehkä alottelee Esalle. Tarkotus ois juoda vähän punkkuu ja syödä pizzaa, jota mä tein aamulla. Keikasta lisää myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti