1.4.2010

Settii

Aattelin alottaa tän bloggaamisen kertomalla jotain faktoja itestäni.


Mä:
Mun oikee nimi on Pieta, mut mun kaverit sanoo mua usein Pitaks.
Mä asun Vantaalla ja ikää on 19 vuotta, kesällä 20.
Oon melkein aina ilonen. Leffassa Amerikan history X sanotaan must hyvin: "Life is too short to be pissed off all the time." Iloitsen helposti pienistäkin asioisa.
Oon vähän hajamielinen ja se vaikeuttaa välillä mun elämää.

Perhe:
Perheeseen kuuluu vanhemmat ja kolme siskoo ja yks veli. Oon vanhin. Seuraavaks vanhin täyttää 18, sit 16, nuorin siskoista täytti just 13. Meijän veli on kaikista nuorin, 11v.
Asutaan kaikki saman katon alla, n. 80 neliön kolmiossa. Mulla ei oo ikinä ollu täysin omaa huonetta. Joskus sitä kaipais, mut heti ku työ/rahaasiat on kunnossa ni muutan kyl pois.
Mun toiseen perheeseen kuuluu J. Ollaan seurusteltu melkein 4v.

Opiskelut:
Kävin Uomarinteen ala-asteen, Myyrmäen ylä-asteen ja myyrmäen amiksen 10-luokan.
Koulunkäynti ei ikinä oo ollu mun juttu. Ala-aste meni ihan ok, muutamii aineita lukuunottamatta. Ylä-astellaa mul oli tosi paljon ongelmii matikassa, fyysiikassa, kemiassa ja joitain ongelmia hissassa ja ruotsissa. Kun pääsin pois mun keskiarvo oli 6,7. Kymppiluokalla sain nostettuu 7,5. Nyt oon Hiekkaharjun Variassa opiskelemassa Kuva-artesaaniks. Se on graafisen suunnittelun toisenasteen nimike. Mulla on just lopputyö meneillään. Keittokirja!

Harrastukset:
Mä oon aina tykänny piirtää ja maalata, mut nyt on jääny vähän vähemmälle. Nykyään valokuvaan enemmän. Eniten aikaa vievin harrastus on salilla käynti. Se on jees! käyn bodaamassa jokatoinen päivä.

Lempparit:
Bändi:
Niitä on paljon ja ne vähän vaihtelee. Nyt oon kuunnellu aika paljon W.A.S.P.ii ja Def Leppardii. Kestosuosikkeja on kyl Twisted Sister, Whitesnake ja Bon Jovi.
Ohjelma:
Pako ja Sinkkuelämää.
Oon myös nyt seurannu Flashforwardii ja ihkuistaihkuinta Meidän häitä.
Leffa:
Detroit rock city, Kill Billit, Totoro ja Wong Kar Wain leffat.
Ruoka:
Tykkään tosi monesta ruuasta! Sushi on varmaan ykkönen, mut oon myös ihastunu erilaisiin pihveihin ja maksa on tosi hyvää. Tykkään myös monista muista Aasialaisista ruuista.
Juoma:
Vettä juon eniten. Alkoholijuomista parasta on punaviini. Tällä hetkellä Argentiinalaiset Malbecit on tosi namnam.
Herkku:
KUIVATUT MANSIKAT! Ne parempii ku mikään karkki. Oon myös hulluna lettuihin ja tykkään suklaasta, mut vaan ittenään enkä esim jonain leivoksena.















Random:
Mulla on paljon kavereita, suurin osa tulee kirkolta nuortenjutuista.
Oon kesäsin ripareilla apuohjaajana. Ennen ison isosen. Oon muuten paljon kirkolla. Oon töissä nuorten olotilakahvila Olkassa joka torstai.
Mä oon aina hulunnu tanssii wanhat, sillon ku mun ikäset lukiolaiset tanssi, aloin jo menettää toivin, mut tänä vuonna pääsin sit viimein tanssimaan kiitos Esan! voisin ehkä jossain vaihees kertoo niistä tansseista lisää!
Oon "koukussa" gojimarjoihin, raakakaakaohon ja macaan. Syön niitä joku aamu ompun ja raejuustoon kanssa.
Mä oon nyt muutamana vuonna käyny Lapissa vaeltamassa ja tykkään siitä tosi paljon.
Niistä reissuista voisin kans kirjottaa joskus.
MA RAKASTAN KESÄÄ! Tähän on hyvä lopettaa.



Laitoin nyt jonkunlaisen bannerin. En tajuu miks siitä tuli noin huono laatunen...
Teen kyllä varmaan uuden jossain vaiheessa. Oon nyt himassa, eikä tällä koneella oo mitään hyviä fontteja. Koulun koneilla on paremmat jutut. Tällä mennää jonku aikaa!

1 kommentti:

  1. Tuon bannerin vois saada paremmaksi jos pienennät sen itse suoraan oikeaan kokoon. Eli tässä tapauksessa leveys ois 651 ja korkeus 328 pikseliä.

    VastaaPoista