27.4.2010

Photarileikkii

Olin tänää taas koulussa. Ei ois kyl pitäny mennä. Jo aamulla ku kävelin dösärille, alko tuntuu vammaselta. Keuhkoista kuuluu ihme ääntä ja muutenki vähä löysä olo. Olin koulussa kuitenki ihan tappiin saakka.

Mul tuli hetkellinen paniikki ku kuulin mun luokkalaisilta, et päättötyö pitää palauttaa jo ens viikolla. WHAAAT? Yhes vaiheessa sanottiin, et se pitäis palauttaa ennen 18.5, mut nyt se on kai vähän muuttunu... Ei mulla onneks oo hätää sillee. Työstä puuttuu enää kahen kaverin ja J:n kuvat. Huomenna tulee yks kuva lisää. Kaikki ruuat on kuvattu. Tänää sain kannen melkein valmiiks, en vaa tiiä oonko siihen ihan tyytyväinen. Teen työt yleensä lyhyessä ajassa, mut jos aikaa on paljon ja työ on erityisen tärkee, en oo mihinkään tyytyväinen. Yritän saada kaiken valmiiks ens viikon alussa, sit loppuviikolla ei tarvii enää stressaa.

Mul oli tänään päällä melkein valkoset housut. Kaks asiaa, joita mun päällä ei usein nää. Tykkään enemmän olla sukkiksissa tai legginsseissä ku housuissa. Vaaleita vaatteita mul ei oo paljookaan ja niihin pitää aina totutella. Must tuntuu et ne leventää kauheesti. Nää housut on kuitenki kivat, vähän isot vaan. Ostin ne jostain joulualeista Carlingsista (kai) vuoden 07 alussa. Sillon täyty ottaa isompi koko. Onneks ne on nykyään vähän löysät.


Eilen töllöstö tuli Huippumalli haussa ja mä innostuin posee... Yleensä en tykkää pitää käsiä paljaana, varsinkaan kuvissa, mut tänään oli parempi päivä. Yritän aina ajatella, et ei mun käsissä oo mitään vikaa, mut jotenki tuntuu ällöltä.

Ku tulin himaan, istuin koneelle. Ylläri. Vaikka olin istunu koulussa just 7h ruutuu tuijottaen. Dataus on vaan niin mukavaa. Tykkään leikkii photarilla. Vaikka käsittelen kaikkii mun ottamii kuvii, en ikinä muokkaa mitään kohtia esim. ittestäni paremmaks. Paiti sillon, jos haluun pelleillä jotain. Se on must väärin. Mua tavallaan ahistaa mitä kaikkee kuvankäsittelyllä voi tehä.


Mun suurta hupia on meikkaaminen photarilla. Oon tehny sitä siitä asti ku meille tuli eka photari eli josku, oisko ollu 2003. Osallistuin kerran yhtään meikkikisaanki ( http://suosikki.fi/tiptoes/ ) photarimeikillä. En yleensä ees tallenna niitä, mut joskus tulee säilöttyy. Vanhoja meikkimuokkauksia on kuitenki ihan hauska kattoo myöhemmin.


Huomenna taas kouluun. Meillä ois nettisivujen suunnitteluu ja opoo, mut en kyl varmaan pysty olee erossa siitä päättötyöstä. Nyt ei taas oo uutta matskuu, mut aina jotain paranneltavaa löytyy. En varmaan mee vielä huomennakaan salille, vaikka mieliteko ois kova. Hengittäminen on vähän hankalaa välillä, ni ei ehkä kannata. Ehkä torstaina sit. Perjantaina onki jo vappu. Must tuntuu, et tää kevät menee kauheen nopeesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti