22.11.2012

Glögillä

Käytiin tänään Juuson kaa asioilla Jumbossa duunien jälkeen. Treffattiin Viivi ja Joonas ja käytiin hakemassa ruokajutut meidän yhteisiin pikkujouluihin. Ennen ku Viivi ja Nasse tuli paikalle, käytiin Juuson kanssa Coffee Housessa glögillä. Oli tosi hyvää glögiä ja mukaan sai pikkuisen piparin.




Kauppareissulta tuli kaikkee kivaa ja jouluista. Pipareita, suklaata ja sellasta. Käytiin myös Alkossa, katotaan miten meijän joulubooli onnistuu. Ostettiin Alkosta muutakin. Juuso osti Nightwish viiniä ja mä ostin iiiison putelin kirsikkaolutta, joka kuuluu jouluolutvalikoimaan.


Oon ollu vähän epäileväinen noita kaikkia "rokkiviinejä" kohtaan, en edes tiiä miks. Toi Imaginaerum kuitenkin kuulosti sen verran hyvältä ja etikettikin on hieno niin sen viitsi ostaa. Se päätyy nyt hyllyyn odottamaan jotain hyvää hetkeä. Kirsikkaolut menee kurkusta tässä joku kaunis päivä ennen joulua. :)

Ootan lauantaita. Pelkään kyllä vähän että millanen volyymi tulee olemaan kun laitetaan taas Piiroisten sisarukset saman katon alle juhlimaan. Toivottavasti Juusbe ja Nasse kestää... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti