7.11.2012

Keskiviikko

Tänään oli vapaata kivasti keskellä viikkoa. Meil ei kauheen usein oo yhteisiä kokonaisia vapaapäiviä.  Nukuttiin aika pitkään, syötiin aamupalat ja juotiin aamugaffet vasta lähempänä puoltapäivää. Alku iltapäivästä mentiin salille.


Tää päivä meni hullun nopeesti jotenkin. Vähän sen jälkeen kun oltiin tultu salilta, käytiin kaupassa ja sit olikin taas jo pimeetä. Helekutin talavi. Syötiin himassa, katottiin vähän töllöä ja ajamaan Myrtsiin päin. Haettiin Viivi ja Joonas ja mentiin moikkaamaan Ukkia. Porukat on siis tällä hetkellä reissussa ja meillä on auto, joten päästiin kivasti Ukin luokse. Vietiin mukana vähän suklaata ja Ukki keitti iltakahvit.




Jokunen tunti oltiin jälleen Ukin tykönä jutskailemassa ja sitten lähdettin takaisin kotikulmille. Viivillä ja Nassella alko olemaan nukkumisaika, kun molemmat meni aamulla töihin. Kotimatka oli riehakas. Kuvista päätellen oon ollu kännikuskina. :D Sori kamut!




Huomenna ollaan taas Juuson kanssa molemmat Sodexolla. Neljän timman päivä yllättäen. Aamulla painelen heti herättyäni lenkille. En oo päässy kunnolla käymään sairastelun takia, mut nyt aijon taas palata ruotuun. Koko päivä tuntuu paremmalta kun käy aamulla lenkillä. Ihan pikainen noin vartin lenkki riittää. Ainakin mulle. Nyt on ollu ahdistavan tunkkanen olo. Oon muutenki ihan plösähtäny.

Nyt vois alkaa irrottautumaan koneesta ja mennä turvalliseen kainaloon nukkumaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti