29.11.2012

Talvi-illan sushit

Jee lunta! Ihanaa kun maa alkaa olla jo ihan valkonen. Huomista pelkään kyllä vähän, kun on luvattu kauheita lumipyryjä ja myrsyä. Lentokentällä on aika jännää ajaa sellasessa säässä... Pakun pera lähtee omille teilleen niin helposti. :D Tänään just viimeks. Mulla ja Juusolla oli molemmilla tänään vuoro kentällä ja sama vuoro. On kivaa mennä samaa matkaa. En oo muuten vielä maininnu, et ostin sunnuntaina uudet kengät Jumbosta samalla reissulla kun oltiin leffassa. Ne oli mulla viimeks tänään jalassa.


Docker'sin nilkkurit Click Shoesista, 70e. Olin vähän järkyttynyt kun ostin (mulle) niin kalliit kengät, mut kun pistin ne jalkaan, mä en voinu muuta kun ostaa ne pois. Super hyvät jalassa. Kokoa pienemmät olis saanu olla, niin olis ollu täydelliset, mut pohjallisen kanssa ihan tarpeeks hyvät. Ja nyt kun on talvi, on ihan kiva et mahtuu myös villasukat.



Töissä oli kylmää ja liukasta. Kentän pinta oli ihan jäässä. Tykkään kyl kaikesta kylmyydestä ja liukkaudesta enemmän olla kentällä töissä talvisin kun kesäsin. Kesällä lentsikoissa on usein niin törkeen kuuma, et meinaa taju lähtee. Kesässäkin toki puolensa, esimerkiks se et kenttä on ihan super kaunis auringon laskiessa. :)

Meijän vuoro loppu 18.15, eli tosi vammaseen aikaan meijän dösien kannalta. Jouduttiin venaa melkein puol tuntia. Meijän jutut alko menee aika levottomiks ja huonoiks, naureskeltiin ihan tyhmille jutuille. Onneks kukaan ei ollu kuulemassa. Toivottavasti.


Kun päästiin dösään, oltiin ihan hiljaa koko matka kun iski kauhee nälkä. Onneks kotona odotti aamulla valmiiks laitetettu sushiriisi. Kääräsin nopeesti muutaman sushirullan iltaruuaksi. Aina yhtä hyvää.




Sushia olis saanu olla enemmänkin, mut ehkä ihan hyvä et aina ei tuu vedettyy kauheita sushiövereitä. Nyt on just hyvä olo. Nyt odotellaan, et BB alkaa. Finaaliviikko meneillään. Kukakohan voittaa. Mä en oo aijemmin missään kommentoinu mitään, mut toivon että se Jouko voittaa. Ihan vaikka sen kuumien kaulatatskojen takia hahah. :D No ihan sama oikeesti on, et kuka voittaa. Hauska on ollu taas seurata miten jengi pärjää neljän seinän sisälla kuukausia samojen naamojen kanssa. Sunnuntaina selvii kuka voittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti