12.7.2010

Biitsii ja tapaksia

Lauantaina mentiin taas biitsille. Saatiin auto lainaan, haettiin Esa ja hurautettiin Hietsuun Princeä kuunnellen. Ostettiin Jiin kaa yks mustikan makunen Snow slush, se oli aika hyvää!


Tykkään noista mun uusista bikineistä, vaikka en ehkä oo ihan sinut vielä ton räikeyden kanssa, ku yleensä mulla on vaan mustia binineitä. Malli on hyvä!

Oltiin Hietsussa joitain tunteja ja lähettiin takas kotikulmille. Ei kyllä kauaa sielä ehitty olla, ku lähettiin takas stadiin. Mentiin tapaa J:n vanhaa kaveria. Treffattiin Pasilassa, josta mentiin Alppipuistoon. Syötiin tapaksia ja juotiin viiniä.


Alppipustossa oli hyvä meno. En tienny kyllä yhtään mitään niistä bändeistä mitä siellä soitti, mut meno oli mukava. Siellä oli lappuja, joissa luki et Alkoholin juominen on kielletty, mut sitä ei pahemmin noudatettu. Miksköhän siellä ees oli niitä?


Puistosta käppäiltiin Hakaniemeen Taloon. Se on kiva paikka. Sieltä sai hyvän kuulosia ruokia ja se oli viihtyisä. Mä tilasin jonkun ihan ihme juoman ja ootin, et sielä tulee joku hirvitys, mut sainki käteen näin nätin juoman:


Eikä se ollu pelkästään nätti, vaan myös hyvän makunen. Omppuinen ja kesäinen. Talosta mentiin vielä Bar Llamasin. Siellä oli kauheesti porukkaa ja tooooooooosi kuuma! Se on kiva paikka, mut ehkä parenpi aika käydä on joskus vähän aikasemmin. Kun lähettiin sielä, muut jatko vielä johonki, mut mä ja J lähettiin veke. Olis ollu muuten kiva jatkaa, mut päivä oli ollu pitkä ja kello lähenteli jo kahta. Oli kyllä kiva päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti