19.7.2010

Pilvinen päivä

Eilen lähettiin kymmenen maissa J:n, Janin ja Idan kaa Luukkiin. Tarkotuksena oli olla siellä kokopäivä, grillata, ottaa arskaa ja uida ihan hulluna. Kun päästiin perilla ja olin oltu ehkä tuntu, menu taivas ihan pilveen. Ooteltiin jonkun ainaa, et pilvet lähtis veke, mut ei. Lähettiin sit pois ja mentiin Janille grillaamaan.


Toi vihree mömmö mitä tossa mun lautasella on, oli tosi hyvää. Ei kyllä näytä siltä, mut oli. Kannattaa kokeilla! Tässä ohje: 1 avokado, Apetina fetasnack jossa on oljyy ja paprikaa. Muussaa avokado, lorauta fetapaketista vähän öljyy, laita mukaan fetaa ja paprikaa oman mielen mukaan ja muussaa uusiks. Helppoo ja hyvää.

Vaikka oli pilvistä, tuli kuumaa. Lähettiin Kaitalammelle pulahtamaan. En ollu käyny siellä ennen. Oli nätti paikka ja vesi suht kirkasta. Uimareissun jälkeen muut meni takas Janille ja mä menin salille. Oli pitkästä aikaa puhtia bodata. Helteiden takia mun salireissut on menny vähän perseelleen, mut nyt oli ihan jees. Treenin jälkeen kävin salilla suihkussa ja menin kans Janille. En ehtiny kauheen pitkään olla, ku päätettiin J:n kaa mennä nukkumaan. Jiillä oli herätys viideltä seuraavana aamuna. Huhhuh.

Tänään mennään varmaan Pitkäjärvelle. Kohta lähen ulos jeejee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti