19.7.2010

Helloween

Viimepäivät on menny kesästä nauttien. Torstaina ja perjantaina mä keräsin mustikoita. Se oli kivaa. Tein mustikkarahkaa ja mustikkapiirakkaa. Perjantain mustikkapiirakka ei ollu menestys. En leivo melkein koskaan, nyt olin kuitenki intoo täynnä leipomassa ja lopputulos oli bläääh. Katoin netistä jonkun ohjeen, eikä piirakka maistunu oikeestaan miltään... Mua harmitti.

Tein myös pizzaa, joka onnistu ihan ookoosti. J ja Juuso oli syömässä sitä. Syömisen jälkeen mentiin Juusolle hengailemaan kolmisteen. Kuunneltiin hyvää musaa, esimerkiksi Helloweenia. Käytiin myös Vantaankoskella joskus keskellä yötä.


Oli taas kiva ilta. Jäätiin J:n kans Jusbelle nukkuu. Mentiin nukkumaan vähän jälkeen neljä, jolloin oli taas melkein yhtä valosaa ku päivällä. Haha, vähän väsytti aamulla ku herättiin siinä vähän ennen 10. Vai 9, en muista.

Mä poljin himaan ja Juuso heitti J:n mopolla. Saatin auto lainaan ja lähettiin hietsuun. Henkka tuli messiin. Vesi oli taas lämmenny entisestään ja oli tosi matalalla. Oli kiva pulikoida. Lähettiin neljän maissa veke valmistautumaan iltaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti