2.7.2010

Mur

Eipä ollu sali vielä auennu eilen... Menin sinne ovelle ja siellä sanottiin, että aukee vasta maanantaina. Höh. Kävin sit himassa heittämässä pikasesti ylimääräset kamat ja lähin lenkille. Lenkkeilin kaivokselan metsissä ja kuuntelin Ensiferumii (Nyt saan paheksuntaa). Tajusin, että mulla on ihan kauhee ikävä lappiin ja vealtamaan. Tänä vuonna se ei kuitenkaan onnistu ja sille ei voi mitään. Vielä mä sinne palaan...


Täytyy kerää joku hyvä porukka ja lähtee Lappiin joku syksy. Haluisin käydä joskus ruskan aikaan, mut en tiiä onks sillon jo liian kylmä öisin. No, kai mä pärjäisin mun rakkaan makuupussin kanssa.

Nyt alkaa Tuskavkl. Vähän ärsyttää, et sunnuntaille ei saa lippuja. Siellä olis W.A.S.P! Ärsyttää siis oikeestaan aika paljon... Viime vuonna mä olin Tuskassa Esan ja Mikon kaa. Oli tosi siistii sää ja kiva päivä ja keikka mitä menin kattoo oli hyvä!


Ehkä meen kattoo sunnuntaina jonnekki sinne ulkopulelle, jos sieltä vaikka kuulis jotain. Ees vähä. W.A.S.P. on niiiiiiiiiiiiiin kova! Tänään mennään Jiin ja Henkan kaa Tavastialle ja kohta mä teen pizzaa. Laitan paljon lihaa. Oon vähä pokki, lenkkeilin niin täpöö aamulla.

Loppuun vähä musaa. Tän päivän lenkkibändi:



Paras lapin fiilistelybiisi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti