14.7.2010

Shrek

Eilen Juuso tuli hakemaan mua mopollaan ja ajettiin Pitkäjärvelle, jossa J odotteli meitä. Vähän myöhemmin seuraan liittyi myös Samu. Pitkäjärven vesi on musta vähän ällöö... Siitä jää sellasta ruskeeta juttuu iholle ja ku iho kuivuu, se jää silti vähän limaseks. Hyi. Tykkään enemmän uida meressa. Kävin kuitenki uimassa. Siellä rannalla on ihan kunnon suihkut, et pääse huuhtoo sen liman pois.

Kello tuli puol 7 ja mun, Samun ja Juuson täyty lähtee. Meillä oli treffit Juulin ja Niinan kaa seiskan jälkeen Flamingossa. Hurautettiin sinne. J joutu taas fillaroimaan yksin kotiin. Haettiin liput uusimpaan Shrekkiin ja mentiin Heseen kahville. Mulla oli nälkä ja mä söin kaks pientä kanafilettä. Niiden saaminen kesti ihan tööööörkeeen kauan! Must tuntuu, et Hesessä kestää aina! Muistelin just kuinka mäkissä piti saada asiakas hoidettuu minuutissa. Välillä piti pakkaa mukaan ja ehtii viedä pöytiinki. Flamingon hesessä ei ees tuoda pöytään. Mur, huono paikka.

Ostin sittarista vähän pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä. Sitten meniin Juuson kaa venailee meidän tervakeuhkoja teatterin eteen.


Saatiin 3D lasit kouraan ja mentiin ettii paikat. Meillä oli paikat ihan keskeltä ja aika ylhäältä. Tää oli nyt kolmas kerta ku kävin Flamingossa leffassa. Oli aika tyhmä fiilis ne lasit päässä. Mulla tuli myös vähän mieleen Lady Gaga.


Mä tykkäsin siitä leffasta! Se oli musta ehkä vähän erilainen ku muut Shrekit, mut hyvä kuitenki. Hauskaa läppää ja oli ihan jännää kokeilla 3D leffaa. On se kyl musta vähän turhan kallis hinta, varsinki ku mun mielestä tollaset animaatiot toimii ihan hyvin ihan kolmedeetäki. Avatarin olis halunnu kyl nähä niillä laseilla. Seuraava animaatio minka haluun mennä kattoo on Toy Story 3! Pakkopakkopakko.

Leffan jälkeen kaikki erkani omiin suuntiin. Jusbe heitti, mut J:n luo. Ku ajettiin kohti Myrtsiä, mä en voinu taas ku fiilistellä ihan sikana. Ulkona oli edelleen joku 25 astetta lämmintä, vaikka kello oli melkein ykstoista ja taivas oli nätti. Tahdon myös edelleen jossain vaiheessa oman mopon.


Tänään käydään J:n kaa katsastamassa joku jädebääri Laaksolahdessa. Mä polkasen sinne ja toivin, et löydän perille. Toivin myös, että saan lainata jonkun pyörä, koska mun ponissa on satulassa jotain häikkää... Kohta voisin ehkä mennä lenkille. Tai sit en, ku kuitenk ajan sinne Espooseen päivällä.

Tää on sairaan hyvä live!:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti