6.7.2010

Metropia

Eilen tuli taas katottua leffaa. Metropia. Siinä vasta outo leffa! Mä en oikein osaa sanoo, et oliks se hyvä vai huono. Ainaki tosi jännästi tehty.


Se oli animaatio ja kerto jostain salaliitosta ja Euroopan kattavasti metroverkosta lähitulevaisuudessa. Kannattaa kyllä mun mielestä kattoa. Mulle tuli vähän mieleen leffa nimeltä 9. Ei siis sama juoni, mut jotenki vähän samanlainen fiilis.


Mun täytyy tänään varata aika hammaslääkärille. Musta tuntuu et mulla on reikä hampaassa. Ainaki siellä on joku tumma kolo. Pitäis myös vähän soitella johonki, et saisko työharjottelupaikan.

Mä kävin eilen salilla pitkästä aikaa. Se oli onneks auennu. Mun hämmennykses suuri osa mun lemppari laitteista oli kadonnu! Eiiiii. Tilalle oli tullu uusia ja tosi outoja laitteita. Onneks olin siinä vaiheessa yksin salilla, sain pällistellä niitä ihan rauhassa. En kyllä tajunnu yhtään miten niitä käytetään. Oli pakko hälyyttää apua. Illalla siis uus yritys. Tein aamupäivällä vaan lyhyen treenin.

Illalla tultiin J:n kanssa yhessä tutkii niitä laitteita. Ei vieläkään tullu kyllä selkoo, miten joitain käytetään. Vähän harmittaa. Kokeilin kyllä monia laitteita ja nyt mulla on rintalihakset aika kipeet. Ei kyl mikään ihme koska oon viimeks bodannu kunnolla kesäkuun alussa...

Tänään mennään Holman isosporukan kaa johonki hengailee. Sain kypäränkin lainaan, et voidaan mennä mopoilla! Vähän kivaa. Tykkään tosi paljon olla prätkien kyydissä, mut kyl ne mopotkin käy.

Ulkona on vähän kehnompi ilma ku muina päivinä. Kuuntelen musaa himassa ja mietin meniskö salille, vai lenkille vai olisko menemättä. Mun tekis mieli kyl mennä salille, mut lihakset on vähän liian hellänä ehkä. Ehkä meen illalla jommalle kummalle. Tai sitten meen käymään pyörällä jossain, nyt kun mun Ponikin on kunnossa.


Mä ostin vähän aikaa sitten uudet kuulokkeet. Nää on musta hyvät. Makso n. 17e eli on vähän kallimmaat mitä yleensä ostan. Nyt ei vaan ollu hyviä kuulokkeita halvalla, vaan nappikuulokkeita, jotka ei millään meinaa pysyy mun korvissa. Näissä kuulokkeissa on viiden vuoden takuu, hui!

Nyt meen soittelee puheluita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti