24.1.2013

Biisejä

Musiikki on aika vaarallista ainetta kun on vähänkin allapäin. Joskus se tekee hyvää myös sillon, mut ainakin itsellä käy usein niin, että kun on surkeena kuunnellu jotain musaa ja tauon jälkeen laittaa sit uudestaan, tulee ne paskat fiilikset vaan mieleen. Pari viikkoa sitten kun Juuso lähti, mä en pahemmin voinu kuunnella kunnolla mitään. Nyt asiat on onneks jo toisin. :) Tuun kyl salee yhdistää biisejä Juuson inttiaikaan, mut nyt se ei niin haittaa kun olo on jo vähän parempi!

Voimamusaa! W.A.S.P oli ainoo jota kuuntelin kun Juuso meni. Se on mulle sellasta voimaa antavaa ja plussana viel se, et Juusbe ei oikein diggaa hahah. Kun Juuso on kiinni, vois pitää W.A.S.P kemut. ;)



Tää teki totaallisen murtumisen viime sunnuntaina. Yritettiin kuunnella ruokapöydässä, mut oli pakko laittaa pois. Hyvä biisi kyl, ehkä paras Enskan uusimmalta! Tulee mieleen viime syksy.



Yks hyvistä juoksubiiseistä joka piristää. Tätä kuuntelin paljon 14-15 vuotiaana.



Tää seuraava on kans vähän sellanen voimabiisi. Tulee myös hyviä muistoja vuosien varrelta. Kuulin ekan kerran Lapissa, mun ekalla vaelluksella 2008. Sen jälkeen tätä ollaan kuunneltu millon missäkin tilaisuuksissa ja tilanteissa. Kun tää biisi tulee keikalla, menee ihan kananlihalle. Enskaa vois linkittää vaikka kuinka paljon.



Mä en oo ikinä diggaillu Tom Cruisesta, mut HEI Rock of Ages leffassa se on aika jjjeeeess. Biisikää ei paha ja äänikin on ihan jees. En ees tienny et se osaa laulaa.



Tästä tulee aina hyvä fiilis. AIka kovis muikkeli!



Gamma Ray on ollu mulla diggauslistan kärvisijoilla tässä parin vuoden ajan. Niillä on keikka maaliskuussa ja arvatkaa vaan ootanko mä sitä!! Oon ku lapsi joka venaa joululahjoja. Gamma Ray sopii salille, kotiin, töihin, kun mieli on maassa, kun mieli on korkeella. Aina! Tulee myös paljon muistoja mieleen, jänniä, ilosia, vähän surullisia, parhaita...



Samalla keikalla on myös Helloween. Taitaa olla mun neljäs Helloweenin keikka. Aika kova paketti Circuksessa siis. Seuraavasti biisistä tulee niin mieleen Juuso. Jo ennen kun oltiin yhessä. Helloweenin yhdistän muutenki Juusben, on tullu kuunneltua sitä aika paljon. Yhdessä ollessa ja aikasemmin jo. Bändiltä tuli just uus levy. Hirveesti en oo viel tutustunu, mut muutama biisi ainakin vaikuttaa hyvältä. Katotaan jos sen nappais joku päivä levykaupasta messiin!



Kohta tästä postauksesta tulee super pitkä, joten täytyy varmaan lopettaa. :D Voisin kyl linkittää vielä monia monia hyviä biisejä! Täytyy ehkä jatkaa joku toinen kerta. Nyt nautiskelen aamukahvini loppuun hyvän musan parissa ja lähden sit töihin. Rokkenrooooollll!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti