12.1.2013

Tatja ja Heidi

Sain viimeyönä nukuttuu edes jotenkin.  Menin sen verran myöhään nukkumaan et nukahdin ihan hyvin telkkaria kattoessa. Heräsin vaan yöllä pari kertaa siihen et "missä Juuso?". Aamulla lähdin pitkästä aikaa uhmaamaan pakkasta ja lähdin lenkille. Kävin ennen joka aamu mut uuden duunin myötä en oo enää viittiny lähtee kun pitäis mennä kukonlaulun aikaan. :D Nää viikonloput on siis ihan hyviä aamulenkeille.


Oli muuten kylmä!! Aamupäivän hengailin vaan kotona, mut iltapäivällä päätin lähtee stadiin, jos löytäisin uuden vähän lämpimämmän talvitakin. Toi mun villakangastakki ei pidä kovin lämpimänä.

Oon muuten ihan lovena noihin alla oleviin pöksyihin. Crocker pow 2nd skin. Mun on vaikee löytää hyvän kokosia farkkuja mut nää istuu ihan täydellisesti. Oli vielä alessa sillon joulun jälkeen ja makso noin 30e.



En löytäny ittelleni takkia. Niittenkin ostaminen on näköjään super vaikeeta. Kaikki mitä kokeilin näytti aluks hyvältä mut kun pisti päälle niin törkeitä telttoja... VILAssa olis ollu yks hyvä rotsi, mut sekin oli pikkusen iso. Sinne jäi ja mä kuljen edelleen villakangastakissa.

Oli mulla muutakin asiaa stadiin ku se takki. Näin Tatjaa ja Heidiä, mun vanhoja kamuja. Ennen hengattiin tosi paljon yhdessä varsinkin kesällä, mut nykysin aika harvoin kun kaikki asutaan ihan eri puolilla ja vapaat duunista natsaa aika harvoin, esim Heidi on raflassa duunissa ja työajat mitä sattuu.

Käytiin Iguanassa syömässä. Mä söin jotain kanasalaattia, oli ihan hyvää eikä hinnalla pilattu. Kelasin et olis ollu kalliimpi mut makso vähän alle kybän.



Oli hauska nähdä. Näitten typyjen kanssa vois pitää joskus kunnon nostalgiaillan, jossa kattelttais vanhoja kuvia ja kuunneltais bändejä joiden keikoilla joskus ravattiin. Negative, Private Line, Naked.... Ollaan me muitakin bändejä käyti tsekkaa mut noilla alotettiin.

Illalla tulin kotiin. Mulla oli nettitreffit Juuson kanssa ku niillä oli vapaa-aikaa ja ne pääs sotkuun, siel on netti. :D Puhuttiin vähän FaceTimen kautta. Raukalla on aika pahannäkönen silmätulehdus toisessä silmässä. Jutskailtiin myös ihan puhelimessa. Huomenna nähdään! Vielä myöhään illalla kävin moikkaamassa faijaa ja hakemaan mamilta lainaan lämpimät kengät huomiselle.

Oli pakko laittaa vähän Private Linee soimaan ku äsken puhuin siitä. Tää on Heidille ja Tatjalle! Heidi tais olla itseasias tällä videolla heilumassa. :D Jee vuosi 2004!



Töllöstä tulee Kill Bill vol. 1. Vois vähän kurkkii sitä sitä sit nukkumaan. Huomennaaaaa!


2 kommenttia:

  1. Noiden bändien (paitsi Nakedin) keikoil mäki kävin joskus 10 vuotta sit, ja esim Bloodpitin myös! Nostalgisoin niit aikoi reilu vuos sit ja kävin kattomassa yhen Negativen keikan, mut eihän se siihen jääny... Tässä sitä taas ollaan, ravaamassa niiden keikoilla niinku 14-vuotiaana... Että varo vaan. :D
    -Kata

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh kuulostaa hauskalta :D Itekki meinasin joskus vuos sit mennä piiiiiiiiiiitkän tauon jälkeen kattoo Negativee, mut sit se jäi.

      Poista