27.1.2013

Lauantain kemut

Sunnuntait on ihan hanurista. Oon aina pitäny tätä päivää vähiten kivoimpana päivänä viikossa. Seuraavat 9kk nää päivät saa vielä tuplasti ahdistusta aikaan. Tälle sunnuntaille sattui vielä semmonen extra mauste nimeltä darra. Jee.

Pailaillaampa eiliseen. Niinku aijemmin kirjotin, herättiin super aikasin aamulla. Klo 06.20... hahah. Ei vaan nukuttanu enään. Aamulla oli siis paljon aikaa olla tekemättä mitään järkevää ja se oli jees. Iltapäivällä alettiin laittautuu kemutuskuntoon. Mulla oli päällä uus mekko, jonka ostin perjantaina Carlingsista. Maksoi 14e, aika jees. Täydellinen malli mulle.




Lähettiin käymään Myyrmannissa. Käytiin Alkossa ja ostamassa vähän karkkia illan kemuihin. Kauppareissun jälkeen mentiin Lunaan yksille. Lunassa on niin kivaa istua päivällä. Aika monta tuntia on siellä tullu vuosien varrella istuttuu. Välillä tuopin ääressä ja usein myös kahvilla.



Lunasta mentiin Viivin ja Nassen luo. Oltiin ekat vieraat. Parhaimmillaan porukkaa oli joku parisenkymmentä. Onneks on vähän isompi kämppä kun esim meillä. :D





Oli aika kosteet kamut. Ihan hauskaa oli, eikä tullut sitä angstia jota pelkäsin. Mulla loppuu filmi siihen kohtaan kun ollaan tultu himaan. No ei ehkä ihme kun väsytti aika hullusti. Oltiin kai menty valot päällä nukkuu ja oliskohan telkkarikin ollu auki. :D Aamulla oli aika muheva olo.

Tänään ollaan ylläripylläri vaan löysäilty. Käytiin me kabulla ja pikasesti kaupassa mut muuten päivä meni lepposasti. Tosin haikeissa fiiliksissä taas. Illalla katteltiin Katsomosta Putousta. Karim on mun lemppari.



Seiskan jälkeen Juusben piti taas lähtee matkaamaan kohti Santahaminaa... Kävin saattamassa dösärille. Ei tää kyl helppoo tuu olee. Tosi haikee fiilis kokoajan ja ikävä alkaa heti kalvaa kun toinen hyppää bussiin.


Kun Juuso oli lähteny, menin käymään porukoilla. Vein Pyrylle pienen syndelahjan. Jäbä täytti tänään 14v. Äsken tulin takas kotiin. Ahdistaa kun kohta pitäis mennä nukkumaan taas ilman Juusoa. Salee tulee vielä kauhee liskodisko. Jos kaikki menee putkeen niin Juuso tulee kotiin taas ens viikonlopuks. Perjantaita odotellessa siis. Toivon että en hajoile kauheesti ens viikolla ja päivät menis nopeesti.

Nyt yritän mennä uhmaamaan niitä liskoja. Hyvät yöt kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi mikä mekko, istuu ihan täydellisesti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ihanaa et joskus tekee tälläsiä löytöjä :)

      Poista