3.1.2013

Uudenvuoden paardit

Vuodenvaihde meni semi reilakkaasti. Juhlttiin porukalla Timin vanhempien luona Vihdissä. Iltapäivällä oltiin Juuson kanssa vaan kotona juhlistamassa tulevaa vuotta kahdestaan. Juotiin shamppaanja, ihan oikeeta sellasta. Juuso teki meille myös pina coladat, nam. Juusbe on kunnon drinkkimestari.


Neljän jälkeen Mikko ja Kerttu tuli hakemaan meitä ja suhattiin Vihdin perukoille keskelle peltoja. Muutkin porukka valui paikalla suunnilleen samoihin aikoihin. Meitä oli illan aikana siellä aika paljon, varmaan lähemmäs parikymmentä. Onneks Timin vanhempien talo on iso!


Osa jengistä kävi saunassa, syötiin tortilloja ja juotiin. Ja juotiin... :D Vähän ennen puoltayötä mentiin ulos paukuttelemaan raketteja ja heiluttelemaan tähtisädetikkuja. Vitsi että oli ankee sää, vettä sato ja oli hullun liukasta. Se ei kyl menoa haitannu.


Kun vuosi '12 oli vaihtunut seuraavaan, siirryttiin takas sisälle ja jatkettiin juhlimista. Vielä piiiitkään. Jengiä oli jäämässä sinne yöks ja osa luovutti jo aikasemmin. Tähän väliin vois laittaa hienon siskokollaasiin, me osataan aina edustaa Viivin kanssa kun ollaan viihteellä... Hhahaha.


Seuraavana aamuna jengi heräs tahmaseen tammikuuhun. Juotiin yhdessä aamukahvia ja osa söi darrapizzaa. Meilläkin olis ollu Juuson kaa pizzat messissä, mut herra ei saanut itteään sägystä ylös kun vasta iltapäivällä niin syötiin pizza vasta kotona. :D Mikko heitti meijät takas himaan iltapäivällä.

Oli kivat pirskeet, vaikkakin ihan erilaiset kun yleensä kun oon tottunu olemaan kaupungissä. Joko omilla hoodeilla tai stadissa. Nyt oltiin ihan metikössä eikä siellä edes näkyny paljoo raketteja. Muuten oli kyl mukavaa nähdä niin montaa kaveria kerralla. :) Kiitoksia! Perjantaina pitäis jaksaa juhlia uudestaan kun Juha on järkkäämässä sen ja Juuson läksärit. Huhuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti