22.1.2013

Tiistai

Tänään on ollu aika normi päivä. Hassuu miten viikonlopun aikana voi päivä pidetä niin paljon, et tänään kun lähdin duuniin, alkoi päivä jo valjeta pikkuhiljaa. Ruoholahden metroasemalta kävellessä oli jo ihan valoisaa. Aurinkokin paistoi kivasti. Ihanaa kun talven pimeimmät päivät on jo takanapäin. Voiton puolella ollaan, vois olla jo kevät. Tänään oli jälleen aika kylmä. Kerrospukeutuneena matkaan siis.


Töissä pääsin vihdoin taittamaan. Olin aluks tosi stressaantunu kun en ollu ihan perillä kaikesta, mut pikkuhiljaa alkoi sujumaan ja päiväkin meni tosi nopsaan kun teki kunnolla hommia. Mulla oli tänään myös yks kuvaus. Iltapäivällä suunnistin Otaniemeen ja siinä se päivä sit menikin.

Kuvauksiin on kiva lähtee kun paistaa aurinko. Jos eksyy, on paljon mukavampi yrittää ettiä paikkaa auringon paisteessa kun jo valmiiks ärsyttävässä lumi/vesisateessa. :D


Tänään oli tiedossa vielä treeniä. Toivottavasti ei oo kauheesti possee salilla. Huomennakin olis tarkotus mennä. Kun Juuso tulee torstaina himaan, on kivempi viettää aika yhdessä kun lähteä salille. Juuso sano salisopparinsa irti intin ajaks, joten ei voi mennä yhessä.

Huomenna on myös operaatio hiustenvärjäys. Viivi tulee meille huomenna töiden jälkeen ja yrittää laittaa mun letin kuntoon. Tarkotus olis yrittää vaihtaa vähän sävyä tummempaan ja lämpimämpään. Katotaan miten käy Päätin palata takasin kotivärjäykseen, kun kampaajalla käynti on niin kallista ja ahdistavaa. :D Toivotaan että lopputuloksesta tulee kiva! Vähän jännittää kun oon aika olli tällänen blondi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti