4.1.2013

Viimesiä viedään

Kohta alkaa olemaan eka "viikko" pulkassa uudessa duunissa. Vajaa viikkohan tää on kun maanantaina oli UV ja tiistai vapaata. Oon oikeesti ihan siinä luulossa, et on keskiviikko, mut onkin jo perjantai. HÄ? Työt on alkanu ihan kivasti. En oo ihan hirveesti vielä pystynyt tekemään, kun mun iMac on vasta matkalla, mut pieniä juttuja oon jo tehnyt. Tällä hetkellä mulla on oma läppäri vaan mukana. Odotan sormet syyhyten, että kone tulee ja pääsen tekemään kunnolla kaikkea.


On muuten kivaa, et vaikka mun työmatka kasvoi melkein puolella (nyt noin 17km, ennen vajaa kymmenen) niin matka-aika lyheni. Sillon kun junat ja metro natsaa kohdilleen, oon töissä puolessa tunnissa. Ja ainakin nyt ne on natsannu ihan hyvin. Tosin ei ekana päivänä, kun aluks oli juna myöhässä ja sen jälkeen metrossa joku vaihdevika ja matka keskustasta Ruoholahteen kesti sellaset 15min... :D

Eilen töiden jälkeen tulin Viivin kanssa samalla junalla Louhelaan. Mentiin Juuson kanssa moikkaamaan faijaa. Mami oli duunissa. Nautiskeltiin vähän punaviiniä ja syötiin pihvit.



Pihvit ei ollu ihan normit, vaan ne oli hevosen ulkofileestä. Ei vitsi, että oli hyvää. Vaikka olikin ulkofilettä, se tuntua vielä pehmeemmältä kun naudan sisäfile. En ollut ennen maistanut pollea. Maku oli vähän miedompi kun naudan, mut se ei hatannut yhtään kun koostumus oli niin upee. Annos ei nyt näytä miltään superhienolta, mut ihan sama, pihvi oli se pääjuttu. Suosittelen!


Syömisen ja yleisen hengailun jälkeen Juuso päätti että nyt lähtee loppu tukka. Mä aloin hommiin. Huonolla menestyksellä. En saanu kun pari kohtaa ajettua toiselta puolelta päätä ja sit kone ei enää wörkkiny kunnolla hahaha... Sit täytyi soittaa Nasselle, et voidaanko me tulla lainaamaan sen konetta, et saadaan Juuson pää kuosiin. Sen konella viimeksin tehtiin. Lähettiin siis Myrtsiin ja Viivi hoiti homman loppuun.


Hehe, pidettiin Viivin kaa vähän hauskaa Juuson kustannuksella ja tehtiin sille hienoja kaljuja kohtia. Anteeksi! Lopuksi kaikki pois ja komee jätkähän sieltä taas kuoriutui, vaikka aluks pelättiinkin et miltä Juusbe näyttää, kun silla on tottunut näkee aina paksun tukan.


Nyt on enää vkl yhteistä aikaa ennen inttiä. Mua pelottaa ihan hullusti tuleva maanantai. Juuson pitää kai puolenpäivän tienoilla olla Santahaminassa, mut munhan täytyy lähtee duuniin jo ysiksi. Voi sitä ahdistuksen määrää... Täytyy vaan sit yrittää kokoo ittensä ja mennä duuniin. Ollaan molemmat oltu tää viikko vähän allapäin kun ollaan mietitty tulevaa. Täytyy yrittää viettää vika viikonloppu. Tuntuu vaan et aika valuu käsistä. No inttiahdistukset nyt sikseen, niistä tulee kuitenkin salee vielä angstattua moneen otteeseen.

Tänään vähän juhlitaan meidän inttisankarien kunniaksi. Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti