29.1.2013

Yökylässä

Heheh, kirjottelen tällä hetkellä mun porukoitten luota, vanhasta kodista! Olin täällä viime yönä yökylässä. Veera lähti Osloon jollekki koulumatkalle, joten täällä oli yks sänky vapaana. Itseasiassa koko huone. Pääsin leikkimään miltä oma huone olis tuntunu. Oli ihan kiva hengailla täällä. Katottiin American Graffitia ja tupruteltiin shishaa. Makuna sitruuna. Oli aika hyvää!


Voisin olla täällä vielä ens yön, kun Veera tulee vasta huomenna takas. Kattellaan, toisaalta kaipaan jotenkin omaan kotiin, vaikka siellä onkin yksinäistä. Oma koti on aina oma koti. Kiva, et oma koti tuntuu rakkaalta, vaikka siellä onkin nyt vähän ahdistavaa. Täälläkin on tänään aika hiljaista. Porukat on iltavuoroissa molemmat ja Pyry huitelee jossain. Veera on siel Oslossa. Hassuu kun Viivi ei asu täällä enää. :D Sillon kun mä asuin täällä vielä niin asui myös Viivi.

Mä oon vähän kipeenä. Ärsyttävää, kun haluisin ihan kauheesti salille. En eilenkään päässy. Oon viimeks käyny viime keskiviikkona. Ennen siis kun Juuso tuli kotiin. Toisaalta vois ottaa tän viikon ihan relasti, kun on muuten tullu ihan hyvin treenailtuu, mutmutmut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti