20.1.2013

Viikonloppu

Mennään nyt aika kuvien täyteisellä postauksella. Vkl meni tosi nopeesti... Vähän liiankin, mut oli kyl tosi superia. Oli ihanaa saada Juuso kotiin. Oltiin lähinnä vaan toistemme kanssa. Saatiin me lauantaina kutsu Juuson posseilta syömään ja saunomaan, mut muuten oltiin vaan kaksisteen. Mä sain testaa inttikuteita! Ne on mageita, mäki haluun. :D








Sunnuntai meni kans löhöilyn parissa. Aamulla oli ihanaa kun ei tarvinnu lähtee mihinkään ja aurinko paistoi ikkunoista sisään. Oli parasta olla taas rakkaan vieressä. Aika liimautuneenä meni koko vkl.


Viikonlopun aika lähti kuunteluun ekaa kertaa Whitesnaken boxi, jonka ostin pari viikkoa sitten. Se on aika jees. Boxita löytyy kaikki TÄÄ. Oli Myyrmannin Anttilassa hyvässä alessa. Normisti 120e, nyt puolet eli 60e. Ei paha tommosesta setistä.





Tänään iltapäivällä iski taas angsti. Tuntu niin pahalta, et kohta Juuso taas menee. Muutama tunti meni sit itkiessä, vaikka kuinka yritti skarppaa. Menin ihan hysteeriseks ja olin ihan hajalla, tuntu melkein pahemmalta kun se aamu kun Juuso ekaa kertaa lähti. No ehkä sitä paskaa ei voita mikään... Viimeset tunnit yhessä olis voinu viettää muutenki ku murehtimalla, mut tuntu vaan niin pahalta kun Juusbe ei taas oo kotona. Toivotaan että seuraava lähtöpäivä on edes vähän helpompi.

Fiilis onneks vähän edes kohentu ku kävin salilla heti kun Juuso oli menny. Ei ollu paljon porukkaa ja mä tein treenin, joka tuntu hyvältä. Hyvän musan tahdissa vielä.


Jos ei tän päiväistä pahaa mieltä lasketa, viikonloppu oli tosi onnistunut. Oli aika rakkaudentäyteistä. Ollaan me muutenki aikamoinen liimapari, mut tää vkl oli varmaan vielä enemmän kun yleensä. Toivottavasti tulevat viikonloput on yhtä ihania. Oli myös kiva kuunnella vihdoin vähän enemmän mitä kaikkee tuolla Santiksessa on jo päässy tekemään. Vaik nyt jo ikävä kalvaa, oon samalla myös tosi onnellinen et saatiin viettää niin kiva vkl yhessä. Nyt alkoi hirvee odotus seuraaviin lomiin...

3 kommenttia:

  1. Jossain vaiheessa myös se sunnuntai-ilta helpottuu, ei siihen sinänsä totu mutta siihen vähän niinkuin turtuu, kun toisen poissaolosta tulee rutiinia. Tulee haikea olo kun lukee näitä, koska muistan ite ton kauden vielä niin hyvin. Tuhannesti tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo mä niin toivon, että helpottuis noi sunnuntaitkin jossain vaiheessa. On tää olo muutenkin jo parempaan päin vaikka kauhee ikävä onkin. :)

      Poista
    2. Hyvä :) ! Kannattaa muistaa että pitkässä suhteessa se inttiaika on vaan pieni osa :)

      Poista